Agora-Kadifekale Cable Car Project giver livsvandet til Izmir turisme

Yaşar Universitet Fakultet Medlem Arkeolog Prof.dr. Dr. Recep Meric, Agora fra Kadifekale planlagt at blive lavet fra kabelfartsprojektet tilbagekaldt.

Nylige stigninger i valutakurser har endnu engang vist betydningen af ​​turismeindgange. Yaşar Universitet Fakultet Medlem Arkeolog Prof.dr. Dr. Recep Meric, Agora fra Kadifekale planlagt at blive lavet fra kabelfartsprojektet tilbagekaldt. Vurdere, hvad byen kan få, hvis projektet er færdigt. Dr. Meriç sagde: "Det er meget vigtigt at evaluere og diversificere turismen, især i en tid med økonomiske problemer. Agora-Kadifekale Ropeway-projektet kan være et projekt, som krydstogturisme vil være mest efterspurgt. "

SKAL VÆRE TIL PARTNER

Med henvisning til vigtigheden af ​​turisme i Kadifekale Arkeolog Prof .. Dr. Recep Meriç sagde, iyi Det er af stor betydning for turismen at evaluere de ledige områder, der er opnået ved bytransformationen, der blev indledt af bymidten i Izmir i Kadifekale. I forbindelse med dette kaldte åbningen af ​​området omkring Kadifekale Pagos i oldtiden og afslørede stadionet og det antikke teater 20, hvor der var historiske begivenheder, bevarelse og restaurering af mange osmanniske beboelsesbygninger, religiøse bygninger og vandstrukturer som bade, springvand og sebil. er et af de andre vigtige projekter, der skal udføres. Det er dog nogle gange ikke muligt at nå disse værdier på Kadifekales skråninger på grund af de smalle veje i disse kvarterer. "

FÆLLES BEHANDLING

Før projektet gennemføres, prof.dr. Dr. Recep Meriç, sorun Dette problem, Basmane, Agora, Kemeraltı linje på en rute, der skal fastlægges af eksperter i emnet, kan Kulturministeriets Kulturministeriums løsning blive løst. På dette tidspunkt er kabelbaneprojektet til Kadifekale, som er et af projekterne i İzmir Metropolitan Municipality, af stor betydning. Hvis ropeway-konstruktionen udføres på en meget deltagende måde af Kultur- og Turismeministeriet, lokale myndigheder, universiteter og ikke-statslige organisationer, kan et langt bedre og mere præcist projekt komme frem. Et sådant projekt vil forbinde et meget stort turistcenter som Kemeraltı til Kadifekale og tage folk fra havnen til Kadifekale uden at bruge et køretøj. "

ALTERNATIVE LØSNINGER

I tilfælde af at det ikke er muligt at udføre teknikken i ropeway-projektet, nævnte han også, hvilke alternative løsninger der måtte være. Dr. Meriç sagde, değilse Hvis det ikke er teknisk muligt at gøre projektet eller de autoriserede bestyrelser ikke tillader det, kan tilpasning af rulletrapper foretages med terrassesystem. Derudover ville det være hensigtsmæssigt at have en motorvej, som vil blive planlagt til at blive fulgt af Yeşildere til Kadifekale. Ved nedstigningen fra Kadifekale er et trappeanlæg, som folk kan bruge til fods og rulletrapper på meget stejle steder, samt oprettelsen af ​​nødvendige infrastrukturenheder som visning af terrasser, caféer og restauranter meget nyttige. Inddragelsen af ​​arkæologiske museer i dette integrerede projekt vil bringe et nyt aspekt til İzmir kultur og turisme og vil øge turismen indtægter. "

TILSLUTTET MED HOST TUNNELS

Chef for udgravningen af ​​den gamle by Smyrna Assoc. Dr. Akin Ersoy sagde, at han støttede projektet. Ersoy, "Yeşildere til Kadifekale vej, der skal laves, i forbindelse med Konak tunneler er planlagt på en måde, der kan forhindre turister i at få travl busstrafik," sagde han.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar