Ankara-Niğde Highway åbnes på 2020

Transport og Infrastruktur minister M. Cahit Turhan, der består af et samlet 330 kilometer Ankara-Nigde motorvej, der forudsige udgangen af ​​året 2022 byggeperioden Projesi`N men det blev rapporteret, at entreprenørens øge kapaciteten til at tage projektet nødvendige foranstaltninger har til formål at tage i brug i løbet af året 2020.


Turhan afgav en erklæring efter sine inspektioner i anlægget af motorvejen Ankara-Niğde og sagde, at de overvågede og inspicerede arbejdet på Ankara-Niğde-sektionen af ​​Ankara-Pozantı-motorvejen.

Motorvej Ankara-Pozantı, den vigtigste del af en er Ankara-Nigde sektioner, der starter ved Agility på denne måde af Tyrkiet Turhan sagde, at det udgør den sidste forbindelse i udvidelse af motorvejsnet til den sydlige grænse, Ankara-Nigde motorvej bygge-operere-overførsel ( Han udtrykte, at den blev bygget ved hjælp af BOT-metoden.

Turhan sagde, at projektet vil blive overført til administrationen efter færdiggørelsen af ​​bygge- og driftsperioden.

”Vores projekt består af i alt 275 kilometer med en hovedvejslængde på 55 kilometer og længden af ​​forbindelsesveje 330 kilometer. Omkostningerne ved projektet er ca. 1,5 milliarder euro. Projektets opførelsesperiode forventes at slutte i 2022, men entreprenørselskabet har til formål at tage de nødvendige foranstaltninger og øge dets kapacitet og sætte projektet i drift i 2020. Projektet er den sidste del af projektet, der starter fra vores lands naboer ved den europæiske grænse og betjener grænseporte i syd på motorvejsstandarder. I denne henseende vil den udføre en vigtig opgave inden for vejtransport. "

Projekt 5 viadukt, 77 Overføring, 12 udfletninger, 451 box stenkister, 34 bro, 2 vedligeholdelse forretningscenter, 5 motorvej servicefaciliteter park, Turhan sagde, der består af 5 serviceområde, projektet er afsluttet, at vejafgift på 11 kontorlokaler, passagerer med 2 køber kontor og chauffører vil blive tilbudt mere komfortable og sikre transporttjenester.

Turhan påpegede, at når denne rute mellem Ankara og Adana er afsluttet, vil den aktuelle rute blive afkortet med cirka 30 kilometer, ”Der er ingen ventetid eller stop-and-go-rejse på vejen på grund af motorvejsstandarden. Transportservice leveres under kontinuerlige strømningsforhold. Dette betyder økonomi, tidsbesparelse og sikker transportservice. " sagde.

"Undersøgelser af transportprojekter fortsætter uden at bremse"

Turhan oplyste, at arbejdet i transportprojekter fortsatte uformindskede og BOT-projekter udgør en væsentlig del af disse.

At minde om, at Istanbul New Airport, som er et af de førende BOT-projekter, vil blive taget i brug den 29. oktober, sagde Turhan, at opførelsen af ​​Malkara-Gallipoli-Lapseki-motorvejen, som inkluderer Çanakkale-strædet, fortsætter.

Forklare, at værkerne fortsætter med BOT-modellen på Istanbul-Izmir-motorvejen, den nordlige Marmara-motorvej og Izmir-Çandarlı-motorvejen, sagde Turhan, at 350 procent af de 30 mia. Lira-transportinvesteringer, der blev foretaget over hele landet, er foretaget af BOT-modellen.

Turhan, Tyrkiet understreger nu, at den selvfinansierende økonomiske troværdighed til at komme til at bruge BOT-modellen i transportprojekter med de fordele, som de vil byde på i de nye BOT-projekter i fremtiden, og vigtige projekter sagde, at de ville gøre med denne metode.

Understreger, at de vil fortsætte deres investeringer ved at udnytte de offentlige finanser og evaluere bevillingerne på andre områder, sagde Turhan:

”I de seneste dage har nogle eksterne angreb på vores land skabt en særlig negativ opfattelse hos offentligheden og nogle udsagn om, at investeringer vil blive forsinket, forsinket eller endda stoppet. Jeg vil især påpege, at disse ikke har nogen reelle aspekter. Mens vi bruger vores investeringsbudget, er det vores vigtigste regel at sikre, at det er effektivt og til tiden og til tiden og fastlægge prioriteter. Fra nu af fortsætter vi vores investeringer inden for disse skalaer. At levere bedre, mere nyttige tjenester, forberede vores land til fremtiden og nå en position over niveauet for nutidige civilisationer i fremtiden har været hovedmålene for hele transportsamfundet.

Ankara-Nigde motorvej byggeri i 4 tusinde 212 medarbejdere, tusind 490 maskine Turhan give udtryk tjene, takke der har bidraget til projektet, det udførte arbejde under disse omstændigheder, siges, at sved ville være fremmende for en betydelig ekspansion i landets fremtid.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer