Pulsen af ​​verdensbanesektoren vil blive indstillet i Izmir

eurasia jernbane aktivitet
eurasia jernbane aktivitet

Eurasia Rail International Railway, Light Rail, Infrastruktur og Logistik Fair 10-12 April 2019 forbereder sig på at være vært for de førende navne på verdensbanesektoren i Izmir.

Eurasia Rail er en af ​​de største og verdens største 3 jernbanemesse gerçekleş Eurasia Rail vil blive bragt på dagsordenen med de nyeste innovationer, udviklinger og teknologier og konferencer, der vil finde sted samtidig med messen.

Siemens, Alstom, Yapıray, transportministeriet, TCDD og dets tilknyttede selskaber i Eurasia Rail, hvor der vil være vigtige deltagere fra lande som Tyskland, Frankrig, Tjekkiet, Kina, Italien og Rusland, Bozankaya, Bombardier, Knorr Bremse, Metro Istanbul, Metro Izmir, Caf, Kardemir og Aselsan, Yapı Merkezi vil deltage i de førende virksomheder i sektoren.

Tyrkiets førende sektorer i Tyrkiets førende udstilling arrangørerne ITE gruppe placeret mellem EUFOR selskaber - EUR 8 organiseret af internationale messer. International Jernbane, Light Rail Systems, Infrastruktur og Logistik Udstilling - Eurasia Rail; 10 - 12 April 2019 vil blive afholdt på messen i Izmir Gaziemir.

Udstillingen holdes i området omkring 14 bin m2. Ministeriet for Transport, maritime anliggender og Kommunikation, Ministeriet for jernbaner, Tyrkiet Union of Chambers og Commodity Exchanges (flere), KOSGEB og understøttes også af Økonomiministeriet.

Udenlandske indenlandske sektor oplevede stor interesse fra professionelle Eurasien Rail sektor med nye forretnings- og samarbejdsmuligheder konference samtidigt realiseres ved at give handel bidrog til skabelsen af ​​de seneste nyskabelser, udviklinger og teknologier ved investeringer sektor vil blive flyttet til dagsordenen.

Eurasia Rail er den eneste og verdens tre største jernbanemesse i Eurasia Rail

Semi Benbanaste, ITE Tyrkiet Transport & Logistik Gruppe Direktør: ve Rail systemer i verden får større betydning hver dag, fordi de er hurtige, økonomiske, miljøvenlige, sikre og moderne systemer. Mens europæiske landes investeringer fortsætter for at øge jernbanens modernisering og transportkapacitet, er der meget seriøse mål og investeringer i denne retning i vores land. Inden for rammerne er der sat et seriøst mål i vores land, som f.eks. At øge jernbanenettet til 25 tusind kilometer. For at nå dette mål er højhastighedstoginvesteringer af stor betydning, og det har til formål at forbinde 2023 med 77 med højhastighedsnettet indtil 42. Det er planlagt, at 3 bin 500 vil bestå af høj hastighed, og 8 bin 500 vil bestå af højhastighedstoglinjer. Derudover er 1.000 km den nye jernbane med 13.000 km, og 2023-jernbanen nås i 25.000. På den anden side afslutningen af ​​fornyelsen af ​​alle linjer ved at gøre 4.400 km linjefornyelse; Målet er at øge 10 til 15 og indlæse til 2011. Med Eurasia Rail Fair, som bringer sammen verdens førende sektorrepræsentanter siden XNUMX, søger vi at bidrage til at nå disse værdifulde mål for sektoren.

Benbanaste understregede, at Eurasia Rail er den eneste i Eurasia-regionen og en af ​​de tre største jernbanemesser i verden, og han informerede også om messen, der skulle afholdes i april. som det er hvert år, forbereder den sig på at blive en meget effektiv platform for jernbanesektoren. Der vil være vigtige deltagere fra lande som Tyskland, Frankrig, Den Tjekkiske Republik, Kina, Italien og Rusland. Faktisk Frankrig Commercial Counsellor at tage en meget vigtig beslutning i Tyrkiet i år 2019 netop meddelt, at det vil støtte EurasiaRail fair. Ud over disse vigtige udviklinger har Siemens, Alstom, Yapıray, Transportministeriet, TCDD og dets tilknyttede selskaber, Bozankaya, Bombardier, Knorr Bremse, Metro Istanbul, Metro Izmir, Caf, Kardemir, Aselsan, de førende virksomheder i sektoren godkendte deres deltagelse. 10-12 April 2019 arrangerer den ottende Eurasia Rail i Izmir, hvor bilaterale forretningsmøder er planlagt at bidrage meget til jernbanesektoren og den nationale økonomi.

Købskomiteer fra målmarkederne vil være vært for Hedef

Bæren Overseas Procurement Committees Program yaratıl, som vil blive organiseret med henblik på at skabe ny indkøb, forretningsudvikling, nye forretningsmæssige og samarbejdsmuligheder på internationalt plan, vil blive realiseret med støtte fra økonomiministeriet. Hosted af ITE Turkey, vil indkøbskomiteer være vært på målmarkederne.

Aktuelle jernbanetilbud

Per 05

AusRAIL Plus messe og konference

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00
Per 05

World Rail Festival

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00
Per 05

Udbudsmeddelelse: Biludlejning med chauffør

Område 5 @ 14: 00 - 15: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar