Infrastrukturarbejde på Çukurova Lufthavn nåede 40

İGA Airport Operation Inc. Bestyrelsesformand og administrerende direktør Funda Ocak foretog inspektioner på Çukurova Lufthavn, som er under opførelse til opførelse af overbygning og overbygning. Vores General Manager, der overvåger det punkt, der blev opnået i værkerne, modtog detaljerede oplysninger fra embedsmændene.

40 niveau i infrastruktur nået

Januar, hvor vi evaluerede besøget i Çukurova lufthavn, sagde, ”I dag mødte vi vores dyrebare kolleger, der arbejdede i vores Adana lufthavn, og chatte med dem og modtog information om aktiviteterne. Derefter foretog vi inspektioner i opførelsen af ​​Çukurova lufthavnsinfrastrukturfaciliteter og konstruktion af Çukurova lufthavns overbygningsfaciliteter, og vi overvågede de igangværende arbejder hurtigt. Infrastrukturarbejdet i Çukurova Lufthavn, som vil være blandt de smukkeste lufthavne i vores land, når det er afsluttet, har nået niveauet 40.

10 terminalbygning på millionkapacitet

Ocak gav også tekniske oplysninger om værkerne i Çukurova lufthavn. . Inden for rammerne af forretning med overbygningsfaciliteter er 3500 tusind kvadratmeter, terminalbygning med en kapacitet på 60 millioner, 3500 tusind kvadratmeter halvåben parkeringsplads, 45 passagerbro, garage, brandvæsen, kraftcenter og lignende støttebygninger. Byggearbejderne, der er leveret på datoen for 1000, fortsætter ”.

Aktuelle auktioner

 1. Udbudsmeddelelse: Styrke af broer og gitre

  Januar 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 3. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Udbudsmeddelelse: Renovering af Tatvan-molens højre vej

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tender Notice: Spring Clamp vil blive købt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar