Overraskelse for universitetsstuderende ved Izmir Bus Terminal

Izmir byder unge mennesker, der kommer fra andre byer, til universitetsuddannelse med stor gæstfrihed som hvert år. En eksemplarisk bybevidsthed udstilles inden for rammerne af projektet "Izmir omfavner unge mennesker", som blev organiseret under ledelse af Izmir Metropolitan Municipality med støtte fra distriktskommuner, ikke-statslige organisationer og frivillige.


Ifølge resultaterne af Transition to Higher Education Exam (YGS) begyndte studerende, der bor i forskellige byer end de studerende, der blev placeret på universiteterne i Izmir, at komme til byen for registrering. Tusinder af studerende, der hvert år kommer til Izmir for at starte et nyt liv i disse perioder, blev hilst velkommen med en organisation organiseret under ledelse af Metropolitan Municipality.

Frivillige fra projektet "İzmir hilser ungdommen velkommen", som har været på jorden siden mandag den 3. september, løber for at hjælpe de unge med at komme ud af busser og deres familier ved morgenens første lys. Inden for rammerne af projektet, der begyndte at mindske bekymringerne for de nye beboere i byen, der kom uden for Izmir til indskrivning på universiteter og for at hjælpe dem, bydes de studerende velkommen med varm suppe, te og wienerbrød i det første skridt, de tager i byen. De nye universitetsstuderende, hvis spørgsmål om bolig og registrering besvares, leveres til deres universiteter med gratis busser. Informationsskranke, der er oprettet ved Dokuz Eylül og Katip Çelebi universiteter og Institut for Højteknologi, giver universitetsstuderende vejledning om tilmelding og indkvartering. Studerende får brochurer med et kort over universitetet, transport (metro-bus-færgeruter), boliger og kultur-sociale behov og information om sociale aktiviteter. Tjenester såsom gratis wi-fi og opladningsenheder tilbydes også ved ventepunktet i busstationen.

Hånd i hånd for unge mennesker
Ud over Izmir Metropolitan Municipality-enheder varer projektet indtil 7. september,
Association for Supporting Contemporary Life and the Aegean Contemporary Education Foundation og kommunerne Balçova, Bornova, Buca og Çiğli, som har offentlige universiteter i deres distrikt, støtter. Studerende og deres familier, der møder en uventet opmærksomhed ved busterminalen, så snart de ankommer til byen, er meget tilfredse med de leverede tjenester. Med angivelse af, at Izmir Metropolitan Municipality tilbyder en eksemplarisk service, sagde familierne, at de gerne ville se denne praksis i andre byer.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer