Condolence Besøg til Ersen Güls familie, der døde i et togvrag fra Yüksel

Ergen borgmester Rasim Yüksel 8 kondolences besøg i huset af Ersen Gül, Velimeşe kvarter i 30, der blev dræbt i en togulykke i Sarılar kvarter i juli.

8 25, som blev født i Van-provinsen, som døde i foråret af hans liv i togulykken, hvor vi tabte vores liv i juli, besøgte huset Ersen Gül, som var i Velimeşe i Velimeşe og besøgte Gül-familien. Under kondolensbesøget var også Ergen borgmester Rasim Yüksel, republikanske folkeparti Ergene-distriktpræsident Erdinç İrel, distriktsadministration og kvindeafdelinger til stede.

Ergen borgmester Rasim Yüksel Gül ønskede hans familie sundhed og udtalte, at de altid var hos dem som Ergene kommune, og at de kunne ansøge om servicebygningen af ​​Ergene Kommune i Velimeşe Neighborhood, da de havde nogen anmodninger og behov.

Tak for støtten og besøg til borgmesteren for Ergene Rasim Yüksel, den sene Ersen Güls kone Hatice Gül sagde, at hun ønskede, at børnene var ansvarlige for det togulykke, hvor faderen døde.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar