Lyrboton Kome Ancient City Tilgængelig med jernbane

Borgmester i Kepez Kommune Menderes Türel, 3, deltog i åbningsceremonien i den gamle by Lyrboton Kome. Han sagde, at når Stage Rail System Project er afsluttet, kan den turister, der går ned til lufthavnen, tage togsystemet og besøge den antikke by.


Under ledelse af Kepez Kommune i samarbejde med Antalya Museum og Akdeniz University blev 4 afsløret ved åbningen af ​​den gamle by; Antalya guvernør Munir Karaloglu, AK Parti Antalya parlamentsmedlemmer Mustafa Kose og Kemal Celik, Kepez guvernør Hamdullah Suphi Ozgodek, borgmester Menderes Türel Metropolitan, Hakan Tobak Kepez borgmester, Provincial kulturchef İbrahim Acar, Museum direktør Mustafa Demirel, Prof .. Dr. Nevzat Çevik og besøgende deltog.

Çevik, sahip Vi vil beskytte vores historie "

Åbningstalet i den gamle by Akdeniz Universitet, professor i arkæologi. Dr. Nevzat Cevik gjorde. 2 bin 200 blev grundlagt for mange år siden og afslørede i dag, prof.dr. Agile, byen blev grundlagt af en kvinde ved navn Arete, oliven og olivenolie rejser fortalt, hvordan historie. Cevik takkede borgmesteren for Kepez Hakan Tütüncü og sagde: 'Vi vil alle tage sig af denne arv, som vi har betroet. Vi skal beskytte og se og overlade vores fremtid. "

Tütüncü, "4 er et produkt af årligt arbejde"

Union of Mediterranean Municipalities og borgmesteren for Kepez Hakan Tütüncü, 2200 1 af den gamle historie af den gamle by Lyrboton Kome. sagde, at de er i lykke med at fuldføre scenen. At sige, at de var opmærksomme på eksistensen af ​​den antikke by i 2011-2012, sagde borgmester Tütüncü: "Først og fremmest, hvordan kan vi hævde dette sted? Hvordan kan vi beskytte denne arv? Vi er på udkig efter, hvordan vi kan give dette til Antalya turisme og kultur. Som et resultat af vores konsultation med vores storby borgmester foran 2014 valg, skulle vi have bragt dette sted til vores folk som en smuk arkæologisk park. Efter valget startede vi processen med at implementere Lyrboton Kome ..

'Vi vidste ikke, hvor de skulle komme ind'

Borgmester Tütüncü fortalte Lyrboton Kome om sin første opdagelse. "Efter et stærkt regn kom vi til den antikke by. Og vi vidste ikke, hvor de skulle komme ind. Der var ingen vej. Planteforurening på det, historien bag os under buske var skjult. Vi fastslog, vi forsøgte. I næsten 4 år har vi været i stor indsats, indsats og indsats for at afdække denne historiske arv. Det punkt, der nås i dag, er hovedlinjerne i denne by med sin basar, templer, huse, oliventre og udgravninger. 2 er præsentationscentret, der vil bringe disse workshops til liv. Som Etap arrangerer vi det som en arkæologisk park. "Han sagde.

Olivenhistoriens rejse

Med henvisning til, at oliven er en meget vigtig plante i historiebøgerne, sagde borgmester Tütüncü: "Oliven er en hellig frugt, der er svoret på. Når vi ser på hvordan menneskeheden mødte oliven på jorden; Det viser at oliven læres af menneskeheden på siderne af Libanon og Syrien. Historien om oliven i Antalya er meget større. Mennesket lærte først ikke oliven som mad, men så det som en brændstofproducerende plante. Han tog fatet ud, brændte det i oljelamperne, oplyste. Da han udvindede olivenolie, så han, at pastaen faktisk var et element, der kunne bruges til forsvar. Katastroferne brændte og kastede dem på fjenden. Skrabe hvilke historier der kommer ud. Antalya har mere dyb historie end oliven i Ege, så vi skal gøre denne by til en arkæologisk park. Vi troede, at vi burde forklare rejsen af ​​oliven i Middelhavet og Antalya på en meget bedre måde. "

Olive Museum kommer til Dokuma Park

Borgmester Tütüncü udtalte, at denne olivens rejse skulle forklares på et langt mere beskyttet sted og fortsatte sin tale ved at give gode nyheder. Borgmester Tütüncü sagde, ız Vi skal bygge et meget smukt olivenmuseum for at kaste lys over vores historie. I 2019 integreret i vores gevinster, vi har opnået her i Tyrkiets smukkeste dokumapark 'vil åbne Olive Museum. Olive Museum vil supplere olivenmuseet her. Der vil være en måde at bidrage til turismen. Jeg vil gerne takke Menderes Türel, vores borgmester i Metropolitan Municipality, for hans støtte og bidrag. Det vigtigste bidrag til dette punkt er, at denne gamle by er værd at byen, den kan besøges af byen, den kan ses, og dette sted bliver mere vidende; antaya'nınxnumx. Etap vil være sporvognslinjen. Det gør det lettere at komme her. Lyrboton Kome mødes med Antalya på en helt anden måde. I den gamle by 3. Stage vil være en arkæologisk park, og vores besøgende kommer her. "Sagde han.

Türel, teşekkür Tak til dem, der har bidraget "

Menderes Türel, borgmesteren i Metropolitan Municipality, sagde: iz Vi er glade for at tilføje en ny til denne rigdom i Antalya, som har gushed historie fra hvert hjørne. " Præsident Turel, dette værdifulde arbejde afsløret. Dr. Nevzat Çevik takkede Kepez borgmester Hakan Tütüncü og Antalya guvernør Münir Karaloğlu for deres støtte. 2 bin 200 Præsident Türel siger, at en årlig historie står oprejst på trods af alt og trods alt, Tür. På trods af en sådan fortid omslutter den gamle by, som mange af os ikke engang har kendt, os i dag med al sin herlighed. Mens vi afdækker et værk under historien, skal vi være opmærksomme på, at vi har oplevet en historisk begivenhed. Hakan borgmester, ved at præsentere denne gamle by til tjeneste for kulturturisme, tager et af de vigtigste skridt, der vil give Kepez en turismeidentitet. "

Arbejde er hans, ideen er hans

Kepez borgmester, Hakan Tütüncüs kulturelle og kunstneriske åbningsceremonier, siger jeg nu, jeg har svært ved at følge med, "sagde borgmester Turel." Mashallah åbner en kultur, en kunst hver uge. Ud over Dokuma Park, Hababam Museum, Amir Ateş District Mansion og en åbning til støtte for kulturturisme i dag. Selv om sådanne værker ikke er kommunens vigtigste opgave, når betydningen af ​​vores historie til regionen forstås tydeligt af borgerne, vil følelsen af ​​at eje den historiske ejendom, som vi ser på ved at sige til vores børn, udvikle sig. Den historiske by står bag os med al sin herlighed. Den sorte maling, som vi ser på disse vægge, gør vores hjerte til kramme. Det bryder vores hjerter. Vores folk bør især tage sig af disse steder. Han brænder godt og dårligt. Vi har måske ikke været opdateret. Derefter vil disse undersøgelser bidrage til udviklingen af ​​denne bevidsthed. Ideen om at bringe Lyrboton Kome til turisme var en fælles drøm med Hakan Tütüncü. I dag er vi stolte over at have fået turisme. Arbejde er hans, ideen er hans, støtte er os alle. "Sagde han.

Vi talte om asfalt i Kepez

Peger på det punkt, hvor Kepez kom fra præsident Türel, "Vi talte asfalt indtil i går, Kepez infrastruktur, tal, kloak, tal blev sat om natten. Vi taler ikke om dette i dag hos Kepez. 'Kepez Antalyas baggård, ikke forhaven vil være' sagde vi. Disse undersøgelser viser dette. Disse er frygtelige, tålmodighedsbaserede værker, og selv en sten er gennemsyret, som kræver mange arbejdspladser i mange nætter. "Han sagde.

Den turist kommer her.

Fortsætter sin tale ved at give eksempler fra Mehmet Akif Ersoys præsident Turel, "det trin hvor du siger diagnosen om at overføre jorden", sagde vi ikke vil passere de steder, vi siger, vi vil genkende. Vi vil føle, hvor rige vi er. Lyrboton Kome var en rigdom, som vi ikke kunne opdage, selv om vi har været sammenflettet i årevis. Tak Hakan Başkana og hans team for at yde turisme. I valgperioden troede mange af dem ikke på at skrive denne imaginære bog og brochurer. Dette er præcis det, vi kalder drømme til virkelighed. Det er ikke tilfældigt, at vi bringer 3. Når vi tilbyder gratis pendulkørsel her, kommer en turist fra lufthavnen til Lyrboton Kome. Den turist kommer her. Tak til alle, der har bidraget ..

Çelik, "Lokale myndigheder bør godkendes"

AK partiets stedfortræder Kemal Celik i de historiske områder af historie og kultur i de lokale myndigheder burde nu være hovedopgaven, sagde at indkomsten skulle have gavn af. Nævende Celik sagde, at det var for sent, sagde: "Lokale myndigheder bør have beføjelse og give indtægter. Der er tusindvis af uopdagede steder i Antalya. Til dette bør det overføres til lokale myndigheder. Lad os styrke lokale myndigheder mere i turisme og kultur. "

Karaloğlu, uz Vi lever på en stor rigdom "

Antalya guvernør Munir Karaloğlu, åbningstalet 2 tusind 200 grundlagde Lyrboton Kome år siden ved at sige, at det ville være uretfærdigt at Arete begyndte. 2 tusind 200 år siden, skal byen kaldes en ny start, hvilket indikerer, at guvernør Karaloğlu, "Vi er på verdens rigeste geografi, det rigeste område. Min Herre gav denne by alle velsignelser. Kig på dens historie, dens natur, dens kultur, dens bjerg, dets hav. Vi lever på stor rigdom. Vi er forvaltere af disse værdier efterladt af vores forgængere. Vi har pligt til at overvåge disse værdier og overføre dem til kommende generationer. "Sagde han.

Takket være dydige præsidenter

At han besøgte næsten alle gamle byer i Antalya, sagde guvernør Karaloğlu, at han var meget overrasket og vred, da han hørte, at Lyrboton Kome ville blive åbnet i Kepez. Understreger, at Antalya er den eneste by med den ældste by og det gamle teater i verden, minder Lyrboton om, at Kome blev grundlagt af en kvinde ved navn Arete, sagde guvernør Karaloğlu, kadın En kvinde ved navn Arete grundlagde denne by. 1950 år senere rejste borgmesterne Menderes Türel og Hakan Tütüncü, borgmesterne denne by. Det er nødvendigt at takke begge dyder. At holde historien er en dyd. Jeg lykønsker præsidenten med denne dyd. Demli
Efter åbningstalerne blev den historiske by afsløret med snittet af båndet. Besøgende blev tilbudt te og bagel.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar