Gebze-Halkalı Forudgående linieforsøg startet

Transport- og infrastrukturminister M. Cahit TurhanHalkalı leri Testkørslen vil være forbi indtil udgangen af ​​dette år, sagde han. Vi vil færdiggøre de resterende produktioner i slutningen af ​​året, dette projekt, service, jernbaner vil tjene Istanbul service.

Gebze-Halkalı Påbegyndelsen af ​​testen i forstæderne begyndte med deltagelse af ministeren for transport og infrastruktur, Turhan.

Turhan, deltog i briefingen på Pendik stationen og lukket for pressen orienterede myndighederne. Efter at have modtaget oplysninger fra de myndigheder, der deltog i prøveforsøg af linjen Turhan, sad i mekanikpladsen. Turhan, der også gennemførte inspektioner på Maltepe Operation Control Center i Maltepe Station, deltog i simuleringstræning for indbyggere i hjemlandet.

Turhan, gjorde udtalelser til journalister i Feneryolu stop. Gebze-Pendik-Sirkeci-Halkalı Railway Project Turhan erklærede, at de set arbejdet på byggepladser, som er vigtige i Istanbuls pendler system, der fortsatte på fuld hastighed forbedringer på denne rute nye linjer, stationer og kunst strukturer, sagde han til afslutningen af ​​arbejderne.

Turhan, Gebze-Pendik T1 og T2 forstæder mellem segmenterne af færdiggørelsen af ​​signalsystemerne, sagde installationen af ​​faciliteter.

Land Realiseringsgraden i vores projekt er i orden 92, "siger Turhan.Halkalı 3 linje mellem skinnen vil blive dannet.

Turhan, yap På to linjer vil der blive bygget en forstad i byen med Marmaray. På den tredje linje vil det være muligt at udføre højhastighedstog-drift, der gør inter- og godstransport. Üçüncü

"Gebze-Halkalı 115 kommer ned til N

Cahit Turhan, indrejseruten tjeneste Üsküdar-Sirkeci sagde kors kunne overvindes i 4 minut, "Ayrılıkçeşme-Kazlicesme fra 13,5 minutter, Sogutlucesme Yenikapı 12 minutter, Bob Bakırköy fra 37 minutter, Gebze-Halkalı 115 vil gå ned i minutter

Gebze, Pendik, Maltepe, Bostancı, Söğüllüçeşme, Haydarpaşa, Bakırköy og Halkalı Turhan stater kunne stoppe højhastighedstog på stationen godstog i Pendik, end der ville blive koblet med en kontinuerlig jernbane til London, sagde han ved hjælp af overgangen hals, mens natten kunne transportere tjenester mellem Asien og Europa.

Turhan, højhastighedstog Haydarpasa forbindelse er inkluderet i dette projekt, 4 road, 2 platform som planlagt at blive gennemført for at overføre blev bestået. Turhan, sagde de arkæologiske udgravninger i regionen under tilsyn af relaterede bestyrelser rapporteret.

"Projektbeløbet er blevet betalt 1,4 millioner euro til 843 milliarder euro"

Transport- og infrastrukturminister Turhan gav følgende oplysninger om forstæderne:

Den afstand fra Ayrılıkçeşme til Gebze på den asiatiske side handler om 44. Europæisk side med Kazlicesme Halkalı er ca. 19,5. Det eksisterende 2-jernbanesystem erstatter det eksisterende 3-jernbanesystem. 38 nye station vil blive taget i brug igen. Inden for projektets rammer blev 182 stykker bygget, herunder strukturer, gamle bygninger, strukturer, der skal beskyttes. Omkostningerne ved vores projekt er omkring 1 milliarder 394 millioner 460 tusind 173 euro. Hidtil er projektet blevet betalt til 843 millioner 368 tusind 670 euro.

Turhan, projektet som en hel del af 96 tusind køretøjer vil blive båret af passagererne transporteret af dette system bestået sagde.

Turhan understregede, at uafbrudt jernbanetransport mellem Asien og Europa vil blive etableret med projektet. Commuter linjer, 75 tusinde mennesker i timen i den ene retning 1 200 million mennesker i Istanbul om dagen med lasteevne mellem de to sider af strædet vil tjene. "Han sagde.

"Højhastighedstog vil strække sig til Haydarpaşa aşa

Cahit Turhan, mens han tog fat på vanskelighederne og forstyrrelserne i projektet, sagde:

Dık Vi startede vores testkørsel her i dag. Ved udgangen af ​​dette år vil testkørslen være over. Vi vil færdiggøre vores resterende produktioner og tilbyde dette projekt, service og jernbane til brug for Istanbulites i slutningen af ​​året. Derudover opererer højhastighedstogslinjen mellem Istanbul og Ankara til Pendik. Der vil også være en højhastighedstog i Istanbul, først til Ayrılıkçeşme og derefter til Haydarpaşa. Burada

Tyrkiets præsident Recep Tayyip Erdogan Turhan erklærede, at alvorlig støtte til projektet, bidraget til projektet også takkede dem, der gik.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar