Antalya Sejlklubben er meget god til Konyaalti Beach

Antalya sejlbåd
Antalya sejlbåd

Antalya storby borgmester Menderes Turel sagde, at prioriteringen altid er Antalya, sagde, at han ser politik som en bane til tjeneste. Præsident Turel prioritet, understreger, at af hensyn til Antalya i politik i Antalya tabt, når de tog den anden plan, "Når autoriteten og ankom stedet for dem, der bliver ofre for Antalya ond fejde med webstedet ambition, vi har at sige dem højt," sagde han.

De nye faciliteter i Antalya Sailing og Marine Sports Specialized Sports Club, som blev afsluttet af Metropolitan Municipality i Coast Antalya Life Park, blev taget i brug med en ceremoni. Menderes Türel, borgmester i Antalya Metropolitan Kommune, Hasan Akıncıoğlu, stiftende præsident for Antalya Sejlklub, Commodore Ahmet Armağan, Borgmester i Antalya Sejlklub Mehmet Atsız og gæsterne deltog i ceremonien.

Konyaaltı var meget mere meningsfuld og smuk
95 af republikken. Årsdagen for Antalya Sejlklub af nye faciliteter åbning til at gøre sig selv en stor lykkelig begivenhed erklærede, at formanden for Turel tale, "Landet som helhed gavner vores grundlægger af vores Republik og Republikken vi skylder Gazi Mustafa Kemal Atatürk og hans venner om, hvad kan ikke takke nok," begyndte hun med ordene. Türel, Antalya Sailing Club og Antalyas diamant halskæde vil være meget mere meningsfuld og smuk Konyaalti, sagde han.

Anlægget vil løse en større mangel
Han sagde, at han ved, hvor vigtig sejlklubben er for haventusiasterne, siger hr. Türel, at Antalya Sailing Club, som er udstillet med 1996 i 6, i dag har en hær af atleter omkring 250. er muligt med vores sejlklub. Af denne grund har jeg altid forsøgt at støtte så meget som muligt ved at tro, at vores sejlklub har et meget vigtigt ansvar. Du er med til at opdrage vores unge brødre. Jeg tror, ​​at denne facilitet vil fjerne en vigtig mangel. "

Vi forlod ikke sejlklubben alene
At fastslå, at klubben har fremlagt vigtige værker med hensyn til brugen af ​​sine faciliteter i Boğaçayı, sagde borgmester Türel, at da Konyaalti Coast Project kom op, havde de implementeret denne facilitet på sejlklubbenes vegne.

Borgmester Türel sagde, jeg sagde, at vi vil give en bedre facilitet. Vi er spændte på at tjene dig og Antalya så meget som muligt. Det vigtigste, der holder vores spænding i live, er at opfylde vores løfter. Vi arbejder for det dag og nat ".

Vi står over for forhindringer under betjeningen
Understreger, at de arbejder for at forbedre velfærd og livskvalitet i Antalya, Türel, jernbanesystemer, Boğaçayı'nda yacht havne, mens de forsøger at forhindre krydstogtskibe, sagde nogle af segmenterne forsøger at forhindre det. Konyaalti Strandpark projekt relateret til formanden mindet om, at de står over for de samme forhindringer Turel, "Kepez om de skabte nogle af vores borgere, menneskelige kæder, holde i hånd og disse skønheder til at bringe i Antalya 'Menderes at lukke Turel kyst Antalya,' han ligger og bagvaskelse de udfører ligesom et ry erosion . Hvis vi ikke havde afsluttet dette projekt, ville vores sejlklubben stadig være på samme sted som vi gjorde i Boğaçayı med min egen indsats.

I dag sætter vores sejlklub sin aktivitet i et meget flot og anstændigt miljø. Jeg håber, at disse mestere kommer ud af disse unge. "

Ondsomme konflikter gør Antalya tabt
Tür Antalya har altid været min prioritet, sagde Başkan præsident Türel, idet han understregede, at han ser politik som en tjenestevej. Alesef Desværre skal de, der sætter politik i centrum af livet, tænke på Antalys interesser på den bedste måde. Når de først fjerner tjenesten og sætter politik i anden omgang, finder de, at disse unødvendige argumenter ikke gør andet end spild os tid. Vi arbejder dag og nat for at nå vores mål på en bestemt og bestemt måde. Vi er glade for at have indset hvad vi lovede hidtil. Men alle disse onde konflikter gør Antalya tabt. Jeg er bare ked af det. Med ambitionen om autoritet og stilling må vi sige det højt til dem, der prioriterer Antalya uden at ofre politikken og ofre Antalya til ondskabsfare. "

Efter talerne blev Antalya Sailing Club åbnet. Præsident Türel fik en taknemmelighed for hans bidrag til sejlads. I ceremonien fik unge sejlere, der blev rangeret i Republic Cup-konkurrencer, certifikater.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar