HAVAIST-køretøjer indført til at føre passagerer til Istanbul New Airport

Istanbul indfører flytransportkøretøjer til ny lufthavn
Istanbul indfører flytransportkøretøjer til ny lufthavn

Taler i introduktionsprogrammet for HAVAIST-køretøjer, der vil give personbefordringstjenester til Istanbul New Airport, sagde IMM Præsident Mevlüt Uysal, jeg planlagde alt for bekvem og behagelig transport til den nye lufthavn. Vi vil levere de bedste og mest luksuriøse transporttjenester til vores passagerer på verdens største og bedste lufthavn. Offentlig transport til den nye lufthavn vil blive diskonteret med 50 procent i årets begyndelse.

Mevlüt Uysal, borgmester i Istanbul Metropolitan Municipality, indførte "HAVAİST ait køretøjer tilhørende Otobüs AŞ, som vil levere offentlig transport til Istanbul Ny Lufthavn, som åbnes i oktober. Talere på præsentationsprogrammet i Sütlüce Uysal planlagde passagererne alt for komfortabel og komfortabel transport, 29 procent af transporten til begyndelsen af ​​året vil blive reduceret, sagde han.

UYSAL: TOPL VI VIL GIVE MASS TRANSPORT AT GÆRE TIL DEN STØRSTE OG BEDSTE LUFTHAVN AF VERDEN "
Uysal sagde, at de vil levere transporttjenester, der er værdige til Istanbul New Airport. Vi vil betjene lufthavnen fra 18 separate punkter ved 150 bus. Disse point blev beregnet ved at tage hensyn til overførselssystemer som jernbanesystemer, metrobus, minibusser, søtransport. Vi ønsker at levere den bedste kvalitet luksus transport service til vores passagerer på den bedste og største lufthavn i verden. Vi foretrak Euro 06 model nul luksus busser. Opførelsen af ​​metro linjer fortsætter. Men selv efter at vi er begyndt at arbejde, vil vi levere kvalitetsbusstransportydelser, der bliver det prioriterede valg af passagerer. "

TRANSPORTATIONSSYSTEMET KLAR
At sige, at alt er klar til hurtig og komfortabel transport af passagerer, sagde Uysal, var. Der er dem der er bekymrede for, hvordan man kommer til den nye lufthavn. Bare rolig. Vi planlagde transport på den bedste måde. 31 Indtil december har 5 et særligt punkt for flylinjen fra den nye lufthavn. Vi vil også tjene 5-bussen til 20 stedet. Vi vil øge antallet af servicepunkter, fly og busser, hvis alle flyvninger er lavet fra New Airport fra nytår. Alt er klar til os. Selvom den nye lufthavn begynder at operere med fuld kapacitet selv før den planlagte dato, kan vi også levere fuld kapacitet bustransport. Vi har gennemført vores forberedelser fra køretøjerne til personalet ".

BETALINGER, DER SKAL GØR MED ISTANBULKART
Uysal oplyste, at transportgebyr varierer alt efter afstand og sagde: "Den korteste afstandsgebyr er 12 TL, og den længste afstand er 30 TL. Betalinger vil blive foretaget med Istanbulkart. Ønsket at overcharge, vil ikke hævde, at han ikke ændrede sig. Desuden vil offentlig transport til den nye lufthavn blive diskonteret af 50 i løbet af året. "

GRATIS INTERNET I ALLE BUS
Uysal sagde, at gratis internet service vil blive ydet til passagerernes komfort og sagde, nereden Vi etablerer et system, hvor vores passagerer kan få adgang til oplysninger som hvor busserne afgår, når det nærmeste busstoppested, billetpris via smartphones. Systemet forventes afsluttet i november. Den kan downloades gratis fra Google Play og App Store. 5-køretøjet vil ikke blive brugt på denne linje. Busser vil være store nok til, at passagererne nemt kan lægge deres bagage. İ İbbWiFi ile vil give gratis internet service i alle vores busser ".

Efter introduktionsprogrammet blev åbningsbåndet skåret med deltagelse af IMM Præsident Uysal, IMM Vicegeneralsekretær Adil Karaismailoglu og Muzaffer Hacimustafaoglu, IETT General Manager Ahmet Bagis, Bus General Manager Abdullah Yasir Sahin og IGA repræsentant. Senere gik Præsident Uysal ombord på "HAVAİST" køretøjet og gav information til pressemedlemmerne om deres egenskaber.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar