Antalya 3. Stage Shift System Works Night Shift vil blive oprettet

Borgmester Menderes Türel, 3, er den første fase mellem Varsak-Otogar planlagt at være afsluttet senest i december. Han instruerede også at accelerere arbejdet i Stage Rail System Project og øge antallet af hold og etablere natskift.

Antalya transportproblemer i dag og i de kommende år vil være permanente og nutidige løsninger på 25 3 kilometer Varsak-Zerdalilik. Etap Rail System Project fortsætter med stor hastighed. Menderes Türel, borgmesteren i Metropolitan Municipality, følger projektet trin for trin og omhyggeligt. Præsident Türel afholdt et omfattende møde med entreprenørfirmaerne og de kommunale bureaukrater om projektets seneste status.

Borgerne vil ikke blive offeret
Præsident Turel, skal være afsluttet i december progression af målrettede Varsak-Bus stadier af de igangværende byggeaktiviteter på overførsel infrastruktur, projektmål, de miljømæssige forhold i arbejdsprocessen, modtaget oplysninger om emner som trafikafviklingen og sikkerheden. Türel gav en række instruktioner om, hvordan man fremskynde projektet og forhindrer borgerne i at blive ofre.

Arbejde om natten
Evalueringen af ​​processen ønskede Türel at sikre, at kontinuiteten i trafikken eller køretøjets fodgænger, der berøres af arbejdspladserne, prioriteres. Turel, oprettelsen af ​​en række teams, der arbejder nattevagter øget infrastruktur og udstyr til produktion, infrastruktur, fremstilling af som er obligatorisk for den linje byggeri og vej reparationer straks gav instruktioner til færdiggørelse. Türel opfordrede også til hurtig gennemførelse af de teknisk gennemførlige vejreparations- og rengøringsaktiviteter i arbejdsområderne.

39-stationen finder sted
Startende fra Kepez Varsak og tilslutning til den nostalgiske sporvognslinje på Trænings- og Forskningshospitalet i Meltem, 3. I Stage Rail System Project vil der være i alt 38 stationer, herunder 1 level crossing og 39 undergrundsstationer. Linjen, der starter fra det gamle rådhus, fortsætter til Süleyman Demirel Boulevard, Sakarya Boulevard, Bus Station Junction, Dumlupnar Boulevard, Medicinsk Fakultet, Meltem, Uddannelse og Forskning Hospital og Museum, hvor det vil fusionere med den gamle nostalgi sporvogn. Inden for projektets omfang fornyes nostalgi-sporvognslinjen mellem Museum og Zerdalilik fra begyndelsen og arrangeres som en rundrejse.

Rail system til at omfavne byen
Antalya 3. Med Etap Rail System-projektet vil passageradgang fås fra Varsak-regionen, som ligger i den nordlige del af byen, til vigtige områder som busstationen, universitetshospitalet, universitetscampus, retshus, uddannelse og forskningssygehus i den vestlige del af byen. 1. Stage Challenge-Kepezalti og 2. 3, som vil blive integreret med Etap Meydan-Airport-Aksu linjer. Med Stage Rail System Project vil der blive dannet en ring omkring Antalya. Den samlede længde af jernbanesystemet i Antalya vil nå 55 kilometer. Systemerne er planlagt til at overføre passagerer og køretøjer til hinanden.

Kepes værdi vil stige
3, som vil lette bytransport. Stage Rail System Project vil øge værdien af ​​regionerne langs ruten. Hovedparten af ​​linjen passerer gennem grænserne af Kepez-distriktet. Mens værdien af ​​boliger og forretningssteder vil stige i de steder, hvor linjen passerer, vil kvartererne i Kepez-distriktet få betydelig værdi.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar