Den største Electric Bus Fleet i Europa vil være i Manisa

Testdrevne af de miljøvenlige elektriske busser, som Manisa Metropolitan Municipality planlægger at gennemføre for at lette trafikken i byen og bidrage til miljøet fortsætter. Med levering af alle de elektriske busser vil Manisa Metropolitan Municipality have den største elbussflåde i Europa og vil være en vigtig først.

Transport Inden for rammerne af masterplanen er miljøstudierne for infrastrukturbusserne på vejruterne i vid udstrækning færdiggjort, og testdrevene fortsætter. De miljøvenlige busser, der planlægges at blive gennemført af Manisa Metropolitan Municipality for at skabe en løsning på trafikbelastning i byens centrum med en ny vision i offentlig transport, blev underkastet forskellige feltprøver langs linjen fra Manisa Intercity Bus Terminal til Manisa CBU Hospital Campus. Ud over at reducere trafikbelastningen vil testen af ​​miljøvenlige elektriske køretøjer, som også bidrager til reduktionen af ​​luftforurening, fortsætte.

Største Electric Bus Fleet i Europa
Ifølge en erklæring fra Transportafdelingen vil den største elbusselåde i Europa blive ledet af Manisa Metropolitan Municipality med levering af alle elbusser og en vigtig først i denne henseende. Det blev oplyst, at det elektriske busprojekt, der blev startet under ledelse af Cengiz Ergün, borgmesteren i Manisa Metropolitan Municipality, blev gennemført omhyggeligt og ville bidrage væsentligt til at reducere trafiktætheden i byens centrum og foretrække offentlig transport.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar