Interconnected Interconnection Interconnected af 5 Neighborhood i Gaziantep

Gaziantep Metropolitan Kommune Mehmet Şimşek Köprülü Intersection har lettet den regionale trafik. Broen, der forbinder kvartererne Güneş, Geylani, Akkent, Bülbülzade og Ertuğrul Gazi distrikterne, giver flydende trafik.

Metropolitan Municipality åbnede nye døre i social og kulturel kommune og skabte bevidsthed med sin ledelsesstil. Storby Kommune, såsom veje, vand, broer forstyrrer ikke hovedstadsarbejdet, kom ind i øjet med sit arbejde på dette område. 4 år siden, Gaziantep Metropolitan Municipality, der sad i Fatma Sahins sæde, da han kom til arbejde for at arbejde for at lette bytrafikken. I denne retning blev transportplanlægning udarbejdet af fagets eksperter, og beslutninger truffet med stor beslutsomhed blev anvendt. Hovedstadsområdet, som tog tiltag for at slappe af trafikstrømmen, ramte bytrafikproblemet, opdagede først de områder, hvor tætheden blev oplevet, og ramte skalalpellerne i de tilstoppede områder.

Metropolitan, 12 broget kryds 1 viadukt har lykkedes at røre de tilstoppede områder i byen. Ca. 18 million pund omkostninger ved Mehmet Şimşek Bridge Interchange, har givet strømmen af ​​trafik i regionen, lavet en dyb indånding for befolkningen i Gaziantep.

Det to-etages krydsvejskryds, der forbinder 5-kvartererne, bestod af 532-bunker. Ved krydset blev 27 meter længde 195 bjælker brugt. 800 meter af broen 200 vil passere gennem køretøjerne, den nederste etage vil gøre overgangen fra transitten passere, den øverste vender sig fra navet.

Aktuelle auktioner

 1. Udbudsmeddelelse: Styrke af broer og gitre

  Januar 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 3. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Udbudsmeddelelse: Renovering af Tatvan-molens højre vej

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tender Notice: Spring Clamp vil blive købt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar