Feber arbejde på Salihli busstationer

Holdene er forbundet med Manisa Metropolitan Municipality Department of Transportation, Salihli distrikt for at sikre trafikstrømmen sikkert og regelmæssigt og foran stopperne for at forhindre parkering af veje adskilt af en gul linje. Holdene lavede også rengøringen af ​​de stopper, der blev stillet til rådighed for borgerne.

Manisa Metropolitan Municipality, Salihli foran busstoppesteder foran den gule linje for at forhindre trafikbelastning realiseret. For at eliminere tabet af tid og trafikbelastning i trafikken på grund af ukorrekt parkering ved stoppestederne blev afstanden mellem afhentning og sænkning af de forskellige stopper klar med gule striber. Herudover blev rengøringen af ​​stopperne udført af rengøringspersonalet på Salihli Bus Terminal. Borgere, der skal bruge stoppene på en sikker måde, vil fortsætte med at arbejde med jævne mellemrum.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar