Tyrkiets Nationale Hybrid Lokomotif`L var en fjerde i verden

kalkun hybrid lokomotiv var den fjerde nationale dunyada
kalkun hybrid lokomotiv var den fjerde nationale dunyada

Transport og Infrastruktur minister Cahit Turhan, Tyrkiet har reduceret brændstofforbrug og lavere driftsomkostninger ved at tilbyde hybrid rangering lokomotiv i verden har denne teknologi i Frankrig, Japan og meddelte, at den fjerde land efter Kina.

Minister Turhan, sagde i en erklæring, teknologiske produkter i præsident Recep Tayyip Erdogan lanceret i ledelse med henblik på at mindske afhængigheden af ​​udenlandsk "national og indenlandske produktion" ved at give oplysninger om det arbejde, de udfører i overensstemmelse med den mobilisering, Tyrkiets første "nationale hybrid rangering lokomotiv" af lokalt indhold procent af 60 ' Han sagde, at han havde fundet.

Den færdige design arbejde på TCDD Transport ledelse, Tyrkiet Lokomotiv og motor Industri Inc. (TÜLOMSAŞ) med ASELSAN, Tyrkiets nye generation produceret i samarbejde med den første "hybrid rangering lokomotiv" af 80 procent af målet af lokalt indhold, i sidste ende også Turhan Peger at fjerne 100 procent udtrykte færdiggørelsen af ​​prototypeproduktionen af ​​lokomotivet.

International Railways Union (UIC) standarder produceret lokomotiv, næste år efter afslutningen af ​​testene TCDD Transport Vehicle Fleet vil deltage i de oplysninger, som Turhan, lokomotivet af 40 brændstofbesparelser sagde.

Turhan, lavere akustisk støjniveau og reduceret brændstofforbrug med lavere driftsomkostninger udover at bruge lokomotivet derhjemme, sagde, at de planlægger at eksportere.

Turhan understregede, at dette ville bidrage til realiseringen af ​​udviklingen i landets økonomi og underindustri og sagde, at jernbanesektoren udvikler sig og skrider frem på alle områder.

I det sidste 16-år understregede Turhan, at de har mobiliseret alle mulighederne i jernbanesektoren til indenlandsk og national produktion.

Turhan, giver udtryk skinner faldende 7 byen leveres dele fra virksomheden tæt på xnumx'y national lokomotiv af TCDD Transport TÜLOMSAŞ, ASELSAN og industrifolk, der arbejder i Tyrkiet i compliance sammenføjning hænder, med verdens hybrid jernbanekøretøj Frankrig, Japan og Kina og derefter det fjerde land.

Turhan sagde, at lokomotivet kan arbejde med både el og diesel. "Det er vigtigere, at det kan genoplades fra elnetværket efter anmodning.

Railway News Search

2 Kommentarer

  1. Er det virkelig (?), Eller er det som "TÜLOMSAŞ Local Modern Diesel Engine Produced" nyhederne, der dukkede op i aviserne som en ballonnyhed for nogen tid siden? Fordi det er kendt, at motoren blev givet af ALSTOM Company til træning for ti år siden, og at den netop var malet før ministerens besøg!

  2. Er det virkelig (?), Eller er det som "TÜLOMSAŞ Local Modern Diesel Engine Produced" nyhederne, der dukkede op i aviserne som en ballonnyhed for nogen tid siden? Fordi det er kendt, at motoren blev givet af ALSTOM Company til træning for ti år siden, og at den netop var malet før ministerens besøg!

Yorumlar