Kvalitetsstigninger i Konya Aziziye Street

Konya Metropolitan Kommune udfører asfalt- og landskabsarbejder i og omkring Aziziye Street. Konya Metropolitan borgmester Ugur Ibrahim Altay, især i natarbejdet, der bliver påvirket af færdiggørelsen af ​​trafikken i det historiske centrum, vil være en stor lettelse i strømmen af ​​trafik, sagde han.

Konya Metropolitan Municipality laver landskabsarbejder i og omkring Aziziye Street.

Konya Metropolitan borgmester Ugur Ibrahim Altay, en af ​​de vigtige gader i det historiske centrum Aziziye Street, sagde de, at de arbejder for at øge standarden, teamene til at arbejde i regionen for at påvirke trafikstrømmen, sagde det natarbejde.

TRAFIKEN PÅ AZİZİYE STREET vil være en stor afbrydelse

Borgmester Altay sagde, kapsamında 2 tusind 500 meter grænse og 5 tusind kvadratmeter natursten blev brugt inden for rammerne af Aziziye Street og landskabspleje værker. Derudover er ristearbejde med regnvandsvandring blevet gennemført. I øjeblikket er det sidste lag af vejen banet. Trafikstrømmen på gaden vil blive meget lettet med vores projekt på Aziziye Street, som er designet som en reserveret vej, og bredden af ​​vejen er 14 meter. Kul

Præsident Altay, inden for rammerne af projektet, vil blive lavet i gaden af ​​ejer Ata Street, sagde omfanget af avenue vil blive afsluttet snarest muligt, tilføjede han.

Aktuelle auktioner

 1. Udbudsmeddelelse: Styrke af broer og gitre

  Januar 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 3. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Udbudsmeddelelse: Renovering af Tatvan-molens højre vej

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tender Notice: Spring Clamp vil blive købt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar