To priser til Metro Istanbul!

metro istanbula to odul flere
metro istanbula to odul flere

Metro Istanbul vandt den første præmie i kategorien "Quality Awards Business Transformation" med "Årets Digital Transformation Award".


2017 Fra januar er 2 end-to-end installation af Enterprise Asset Management System startet i den integrerede arkitektur i 1 Phase Fra januar 2018, 1.Phase er hovedsageligt inden for omfanget af Mobile, Offline / vedligeholdelsesstyring og projektstyring inklusive finansielle, logistik, menneskelige ressourcer, dokument , Business Intelligence Management og fase I-relaterede integrationer blev taget i brug live. 1 oktober Fra og med 2018, SAP Fiori mobile applikationer, der afslutter fase I-moduler og forenkler og forenkler processtyring for slutbrugere, Budgetkonsolidering, Rentabilitetsstyring, Kvalitetsstyring, planlægning, leverandørinteraktion, Accident Event Management, Project Demand Management, Cloud Baseret træning og performance management er føjet til Metro Istanbul.

De vigtigste aktiviteter i Metro Istanbul er; Inden for rammerne af forretningsstyring, vedligeholdelsesstyring, engineering og konsulenttjenester er alle de nødvendige integrationer, der kræves i SAP S4 / HANA-infrastruktur, integreret med alle de nødvendige integrationer uden at efterlade nogen proces på basis af discipliner og processer i alle virksomhedsenheder. Det største og mest omfattende Corporate Asset Management System blev etableret.

2018 År Vi vil gerne takke hver af vores anerkendte projektteammedlemmer, procesejere og nøglebrugere og konsulenter for deres vellykkede implementering af dette storskala transformationsprojekt i en kort periode på cirka 21 månedligt, der modtog den bedste Corporate Transformation-pris i SAP-kvalitetspriser.

SAP Quality Awards Regional Competition

Vinderne af Golden Turkey Award, de regionale SAP Quality Awards (Europa, Mellemøsten og Afrika) har fortjent retten til at deltage. Regionale vindere vil blive bestemt efter valget, der starter i januar 2019 blandt alle guldvindere i Metro Istanbul Business Transformation Project-regionen. Den regionale konkurrencejury består af medlemmer fra forskellige lande, der har en høj grad af erfaring inden for it-applikationer og ekspertise inden for kvalitetsstyring af it-projekter.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer