Football Academy i navnet Oğuz Arda Sel, der mistede sit liv i et togulykke i Çorlu

Oguz flere oversvømmelser
Oguz flere oversvømmelser

Et fodboldakademi åbnes i hans hjemby Uzunköprü i navnet Oğuz Arda Sel, der døde i togulykken nær Çorlu og er kendt for sin kærlighed til fodbold. Uzunköprü borgmester Enis İşbilen erklærede i en skriftlig erklæring, at de oprettede et fodboldakademi for at holde hukommelsen om Oğuz Arda Sel i live.


Overførsel af de unge vil gøre sport i harmoni med deres lektioner, sagde İşbilen:

”Oğuz Arda Sel Fodboldakademi blev oprettet af vores kommune i samarbejde med Uzunköprüspor med det formål at udvikle fodboldviden og færdigheder hos vores studerende i alderen 7-14, der studerer i vores distrikt, i selskab med professionelle trænere, for at holde sig væk fra dårlige vaner og træne fodboldspillere til vores bys hold.

Alt sportsudstyr vil blive ydet gratis af kommunen og vil blive planlagt på en måde, der ikke vil blande sig i skolens kurser. Skriftlig eksamenskvalitet bliver løbende overvåget, og fodboldtræningens interesse vil ikke kunne falde.

Tilmeldinger slutter i slutningen af ​​11. oktober 2018, studerende, der ønsker at ansøge og tilmelde sig, skal ansøge om Uzunköprü Kommunes offentlige reception og Atatürk kulturcenter.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer