Northern Marmara Motorway Project Urgent Expropriation Decision Udgivet

nordmarmara motorvejsprojekt rush ekspedition beslutning
nordmarmara motorvejsprojekt rush ekspedition beslutning

På den nordlige marmara motorvej meddelte generaldirektoratet for motorveje ekspropriationsbeslutningen med antallet af officielle aviser.


Beslutningen om den akutte ekspropriation af nogle faste ejendomme af Generaldirektoratet for Motorveje inden for rammerne af North Marmara Motorway (herunder 3, Bosphorus Bridge) Project (Antal Beslutninger: 188) blev offentliggjort.

17 Oktober 2018 dateret og offentliggjort i Officielt Gazette nr. 30568 meddelte, at acalee ekspropriationsbeslutningen for den nordlige marmara motorvej var officielt gældende.

Northern Marmara Motorway Uopsættelige udgifter til ekspropriation

I den offentliggjorte officielle Gazette-meddelelse, "Inden for rammerne af den nordlige Marmara-motorvej (inklusive det 3. Bosporusbro) -projekt, er det besluttet at ekspropriere fast ejendom, hvis rute, placering og ø / parcelnummer er vist på det vedhæftede kort af generaldirektoratet for motorveje i overensstemmelse med artikel 2942 i ekspropriationsloven nr. 27" udsagn blev inkluderet.

Der blev imidlertid ikke givet nogen forklaring på ekspropriationsomkostningerne på den nordlige marmara motorvej. Mange af fast ejendom beliggende på motorvejen Kurtköy Akyazı var i en hastig ekspropriationsbeslutning. Det blev også besluttet at fremskynde ekspeditionen for Kınalı Odayeri forbindelsesvej.

KLIK HER for at nå teksten til beslutningen om uopsættelig ekspropriation af nogle fast ejendom fra generaldirektoratet for motorveje inden for rammerne af projektet Northern Marmara Motorway (inklusive 3. Bosporus-broen) ...

Nyhedsfeed: jeg emlakxnumx.co


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer