Samsun Mutlaka Iron Connected til Silk Road

MUSIAD medlemmer selvtilfredshed medlemmer af foreningen kommer sammen med forretningsfolk Canik borgmester Osman Young, der omformet verdensøkonomien og Tyrkiets mål, der giver betydelige muligheder for at Samsun, sagde den sagde, at denne mulighed for at kunne vurdere byen.

MUSIAD Frivillig Canik-borgmester Osman Genc, ​​Independent Industrialists Businessmen Association (MUSIAD) bestyrelsesmedlemmer og medlemmer af foreningen mødtes med forretningsfolk. Janik Cultural Center of Branch MUSIAD Formand Haluk Tan snak for Unge Formandskonferencens møde finder sted, hvor forretningsfolk, talte om de muligheder, der venter forretningsmænd i den nye verden og Samsun, Tyrkiet er et betydeligt. om, at omformes verdensøkonomien og rummer et stort potentiale for Tyrkiets mål om Samsun Young, sagde, at disse muligheder skal være i gode anmeldelser.

SAMSUN KAN VÆRE EN ANBEFALT BY

Målet med Samsun, Tyrkiet og Unge Præsidentens vægt på behovet for at falde sammen med den virkelige verden, sagde han Samsun er en by med potentiale. Præsident Young, "Hvis vi kører, vi kan ikke ignorere den fremtid som byen re-forme verden og Tyrkiets mål. Byernes mål skal falde sammen med landene. Samsun var en handelsby i fortiden. I dag er det i vores hænder som dynamikken i denne by at genoprette den. Med de rigtige og visionære projekter kan vi gøre Samsun til en handelsby igen. Medmindre industri og handel udvikler sig i en by, kan denne by ikke udvikle sig og blomstre. Vi skal udvikle handel med Samsun mutlak.

JERNBANETETVÆRK bør styrkes

Borgmester Osman Genç mindede om, at byer konkurrerer i det nye årtusinde og sagde: ”Vi er nødt til at bringe videnskab og handel sammen. Vi er nødt til at få universitetet til byen. Vi er alle nødt til at indse den mentale transformation. Nu 4. vi lever i den industrielle æra. Vi bør lægge vægt på F & U Du kan ikke konkurrere med andre byer og lande ved at sælge tomater og peber. Transport og logistik kommer i spidsen i denne periode. Samsun skulle planlægge sig selv i overensstemmelse hermed. Vi bør styrke Samsuns jernbanenet og forbinde denne by til Iron Silk Road. Vi bør også gøre en indsats som by for Samsun-Batumi og Samsun-Iraq Railway. ”

'MANAGERS SKAL TRUST BUSINESSMEN'

Genç sagde, at Samsun har brug for to ting, og at de er ”planer og stoler på Genç,” sagde Genç, ”Denne by skal være en brugervejledning. Hvis du gør dette, har du løst 80 procent af byens problem. Tillid på den anden side såvel som sikkerheden ved den offentlige orden, denne by, dvs. ledere skal give tillid til investorerne. Der er ingen grund til, at vores by ikke skal tiltrække investeringer, når vi leverer dem. Det er de lokale regeringer, der vil lede byerne. 21. I det 16. århundrede ændrede borgmesterens succeskriterier. Du har lige så succes som antallet af skoler, kulturcentre, hospitaler og fabrikker, du har bragt til byen, og jo mere du forhindrer arbejdsløshed, desto mere succes er du. Så du er lige så værdifuld som du producerer ..

"Alt =" "width =" 468 "height =" 300 "/>

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar