Trambus testkørsel startede i Sanliurfa

Trambus testdrev i Şanlıurfa blev gennemført med succes. Sporvognen, der vil tjene på 63-linjen mellem Abide og Balıklıgöl, har afsluttet sin transport uden problemer under prøvekørslen og modtaget fuld karakter.

Sanliurfa borgmester Nihat Ciftci deltog sammen med repræsentanter for lokale og nationale pressefolk i hele byen i sporvognens sporvogn. Møde med medlemmer af pressemødet, der samler præsident Nihat Ciftci, med sporvognstransport Ataturk Street, Kapakli Pasaji, Samsat Square, Demokrati Street, Balikligol og Arkeologi Museum, der igen bruger samme retning tilbage til samlingscentret. I transporten uden problemer blev 7-kilometerruten kørt.

Kommentering til journalisterne efter turen sagde præsident Pair, at deres mål var at bringe varige løsninger på Sanliurfa-transporten.

PRÆSIDENT ÇİFTÇİ: ŞANLIURFA, VÆRDEN BEDSTE TJENESTE

At fastslå, at sporvognstransport ville være mere komfortabel og miljøvenlig anvendelse i Sanlıurfa, hvor daglige 190 tusind borgere er leveret, sagde borgmester Çiftçi, dik. Vi har udført et testkørsel til et transportprojekt, som er meget vigtigt for Sanlıurfa. Transportsystemet i vores alder. Det er stille, miljøvenligt og giver høj kapacitet transport. Sammen har vi gennemført 7-kilometerruten. Komfortabel og meget høj komfort. Det vil tjene i vores 63-linje på de historiske steder i Sanlıurfa. Alle vores chauffører kører både linjen og turnstilesystemerne. Fordi 7-kilometerlinjen passerer 3.5-kilometer uden køreledning. Det er også et meget økonomisk transportsystem med hensyn til brændstof. Brændstoffet reduceres til 3 i diesel sammenlignet med 1 i diesel sammenlignet med 5 i 1. Dette er økonomisk meget økonomisk. Vi er meget glade for at realisere dette projekt. Jeg lykønsker alle vores venner, der har bidraget. Som vi altid siger, er vores folk i Sanur værdig den bedste service ".

TRANSPORTOPUMMIT PÅ 21 NOVEMBER

Borgmester Ciftci tilføjede, at trambus ansøgningen vil starte helt efter transport topmødet, der afholdes i november. "21 organiserer transport topmødet i november. Efter topmødet vil vores sporvogn ansøgning være i fuld kapacitet. Så starter vi sporvognssystemet. Tilfredshed fra vores folk giver os styrke i vores arbejde. Vores arbejde fortsætter i fuld gang. Der er også denne forståelse i AK kommune ".

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar