Ropeway i Trabzon, stor interesse

trabzonda ropeway
trabzonda ropeway

Besikduzu Teleferik, som er et vigtigt punkt med hensyn til at øge turistdiversiteten i Trabzon, har brugt mere end tusind indenlandske og udenlandske besøgende siden datoen den blev åbnet. Cevdet Erturkmen District Governor of Besikduzu, 10 tusind besøgende efter realiseringen af ​​planlagte investeringer i Besikdagi sagde.

Åbnet i august i Trabzon, Beşikdüzü Beşikdağ Cable Car tiltrækker stor opmærksomhed. 2,5 fra datoen for åbningen af ​​10 over tusind indenlandske og udenlandske besøgende ved hjælp af Beyikdüzü-svævebanen i regionen fastslog, at antallet af besøgende på 100 tusind af antallet af besøgende er optaget.

Cevdet Erturkmen, distriktsguvernøren i Besikduzu, påpegede, at både indenlandske og udenlandske turister skabte 150-200-målekøer for at komme til svævebanen, da det var travlt og sagde: Vi skal underholde turister, når vi går op i svævebanen.

På den sidste station på tusind 200 meter har vi en cafeteria og en restaurant. Det er indviet og planlagt. Derudover har vi en stor zoo plan. Vi planlægger at åbne 100 tusind på kort sigt med åbningen af ​​kun cafe og restaurant i den kommende periode.

Fordi antallet af mennesker uden reklame 2,5 tusind 10 pr. Måned. Hundredtusinder af lokale og udenlandske turister kommer kun til at køre på Besikduzu Cable Car, hvis den anden løber ud i det lange løb. Dette er en vigtig værdi for Trabzon, ... sagde han.

Railway News Search