IETT annoncerer 2,5 år 2019 milliarder år budget

Europas ældste og mest moderne busflåde iettede
Europas ældste og mest moderne busflåde iettede

IMM-Rådet godkendte 2,5-årsbudgettet for Generaldirektoratet for IETT på 2019 milliarder pund. Bağ IETT er fortsat den yngste og mest moderne flåde i Europa med busser med en gennemsnitlig alder på 5,8 med støtte fra vores præsident Mevlüt Uysal, sagde Ahmet Ahmet Bagis, der forelagde budgettet for Parlamentet.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) forsamling, novembermøder 5. drøftede 2019-budget- og resultatprogrammet for İETT General Directorate, et datterselskab af IMM. Ahmet Bagis, General Manager for IETT, der forelagde budgettet for IMM-forsamlingen, sagde, at IETT leverer en kvalitetstjeneste til Istanbul-beboerne med sine 147 års erfaring med offentlig transport. IETT er fortsat den yngste flåde i Europa med vores flåde, hvis gennemsnitlige alder er 3 med støtte fra vores præsident Mevlüt Uysal. Vores busser har 100 procent lav base og er tilgængelige for handicappede. USB-opladning og gratis internet-service tilgængelig.

HVERDAG 5 BÆR PASSAGERE OVER MILLION

Ahmet Bağış erklærede, at İETT også overvågede 2 tusind 154 private offentlige bus og 1025 Otobüs A.Ş-bus, og at de tjente i hvert hjørne af Istanbul med i alt 783 linjer og 13 tusind 141 stop. de har en stor del af mobiliteten, sagde han. 4 kilometer lang metrobuslinie 155 bus med 52 station dagligt med cirka 593 tusind passagerer Bagis, sagde:

IETT'S 2019 ÅR BUDGET 2,5 BILLION TL

Erek Vi planlægger vores aktiviteter i tråd med målet om at udvikle nye ressourcer ved at evaluere vores eksisterende ressourcer effektivt og effektivt. Med budgettet på 2019 milliarder 2 millioner, som vi planlagde i 500, vil vi udvikle projekter, der har til formål at opnå fuld integration i transport, styre krav i offentlig transport, etablere et effektivt inspektionssystem og institutionalisere privat transport. Vi sigter mod at have muligheden for at vælge en køretøjstype i henhold til den dynamiske tidsplan, hurtig tilpasning til forskellige tæthedsperioder, fleksibel planlægning og ressourceeffektivitet, passagertæthed. På denne måde forventer vi en stigning i produktiviteten op til 20 procent. ”

SÆRLIGE TEKNOLOGISKE TJENESTEYDELSER TIL DATABLADET

Bagis påpegede, at de forbereder sig på at levere tjenester såsom navigationstjenester til synshandicappede med handicappet ansøgning ved at sende en information til handicappede passagerer på bussen via mobilapplikation og Privat offentlig buschauffør for at undgå overtrædelser af føreren i 2018 Vi har implementeret registreringsprogrammet. Alle køretøjer inspiceres mindst en gang om ugen med 295-personale og fortrolige kunder på stedet. I 2019, sagde han, toplam planlægger vi at gennemføre i alt 312 tusind hemmelige og åbne revisioner.

8 BUS GIVET TIL 203 LAND

Istanbul og at øge effektiviteten af ​​Tyrkiet i udlandet, fornyede køretøjer afsluttet det økonomiske liv i Udenrigsministeriet og minde om, at sendt som støtte til lande, der har brug for ved TIKA, det projekt, som de sendte hidtil 8 land 203 køretøjer, 205 mæglervirksomhed sende flere 15 trængende lande Han sagde, at de planlagde.

SIKKER EF-TRANSPORT MED LANDBoks

Bagis understregede, at de sigter mod at implementere Safe Public Transportation-systemet ved at udvide det tilgængelige black box-system i alle IETT-busser til alle busser. ”På denne måde vil vi fremme økonomisk og sikker kørsel og lettere forebygge vedligeholdelse. Samtidig, ved at oprette et rapportkort med en chauffør-operatør, øges serviceniveauet gennem løbende forbedringer. Servering på 16-sprog, hovedsageligt på arabisk og engelsk, er vores MOBİETT-program, der stilles spørgsmål til 1 millioner 680 tusind gange om dagen, blevet downloadet af cirka halvanden million mennesker. I 3 planlægger vi at tilføje funktioner, såsom at informere i henhold til dine foretrukne linjer, sende og vokalisere den nærmerende linje til den ventende passager ved stop, integration af offentlige transporttilstande, score rejseoplevelsen og vise køretøjets belægningsprocent. ”

STRESHåndtering og komfortabel kørsel Uddannelse til chauffører

I alt 2019 tusind 60 timer til chauffører og officerer i 500 med henblik på forretnings- og faglig udvikling; Bagis sagde, at de planlægger at tilbyde kommunikation, førstehjælp, vredehåndtering, stresshåndtering, lederuddannelse, økonomiske og komfortable køretræner, og at de har inkluderet offentlige buschauffører i projektet, og at 4 bin 194 private offentlige buschauffør er begyndt at blive uddannet. Bagis sagde, at de i 2019 vil tilbyde træning om økonomisk og behagelig køreteknik, kommunikation med handicappede passagerer, nødsituation og arbejdsmiljø.

Dato for turister, der kommer til Istanbul og kulturværdier at ride i et behageligt miljø, İETT 13 understregede endda, at tjene Donation med 2 turistbus i de seneste år som IETT Tyrkiet og de modtog De Europæiske Excellence Awards, som er registreret af uafhængige institutioner 10 med ledelsen certifikat tilføjede de.

Derefter udtrykte AK-partiet og CHP-gruppen og de rådsmedlemmer, der talte på vegne af personen, deres syn på budgettet. IETTs generaldirektorats 2019-årsbudget, der blev forelagt til afstemning efter afslutningen af ​​mødet, blev godkendt ved 120-accept 64-afslag.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar