Af- og pålæsningsstation til Havza OIZ

bassin osbye lastning og losning station
bassin osbye lastning og losning station

Basin Trade and Industry Chamber (TSO) Formand Erkan Acar, Basin Organised Industrial Zone (OSB), Republic of Turkey State Railways (TCDD) vil blive lavet af jernbanelinjen til at byde på den lastnings- og losningsstation, der er sagt, blev udført.


”Nedtællingen er begyndt for den på- og aflæsningsstation, som vi har fulgt et stykke tid," sagde Erkan Acar, præsident for Havza TSO. Ifølge de oplysninger, vi har modtaget, vil opførelsen af ​​stationen blive startet af TCDD i februar og afsluttes på kort tid. Derudover vil vores OIZ, der giver attraktive muligheder for investorer med sin nærhed til havet, land og luftveje, være et skridt foran andre OIZ'er med den lastnings- og losningsstation, der skal etableres, med 2 400 meter jernbanelinje, lastnings- og losningsstation, der skal bygges. Påpeger, at Havza OIZ vil tilbyde bedre logistikmuligheder for investorer, velsigne vores distrikt, provins, region og land. " sagde.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer