Cengiz Topel Crossroads vil nå nytår

cengiz topel krydset vil nå begyndelsen af ​​året
cengiz topel krydset vil nå begyndelsen af ​​året

Nedtællingen fortsætter til krydset på Cengiz Topel Street efter åbningen af ​​Courthouse Junction til trafik. Kontinuerlig overvågning af arbejdet på stedet og entreprenørfirmaet indtil udgangen af ​​året under pres næsten til borgmesteren i Balikesir Metropolitan Municipality Zekai Kafaoğlu, den sidste dag ved at foretage de sidste inspektions fundne udsagn.


Udtryk at deres mål er at skabe en glad og fredelig Balıkesir i trafik, sagde borgmester Zekai Kafaoğlu, at hvis der er et uheld, vil Cengiz Topel Bridge Junction blive åbnet på det nye år.

Borgmester Kafaoğlu fremsatte udtalelser om projektet, der vil bringe de to sider af byen sammen og fortsatte som følger; Edik Vi undersøgte de igangværende værker på Köprülü Junction på Cengiz Topel Street. Entreprenørfirmaet kede nu de kede bunker og lavede broens fødder. De sidste bjælker, der kommer på den, kommer også klar. Han lovede at sætte dem ind og afslutte ved julen. I vores undersøgelse så vi, at dette sted kunne åbnes til jul. Hvis der ikke er nogen mani fra Allah, har vi bragt de to ender af Balıkesir sammen ved at åbne dette korsvej indtil nytår. Alteylül og Karesi; Pasaalani, Sefakoy, Ali Hikmetpasa kvarterer, især byens hospital, retsbygning og indkøbscenter, der skal åbnes for at gå ind i bytrafikken uden at gå ind i politiets overgang, den gamle Kepsut Street og overkørsel ved at krydse Cengiz Topel Street i krydset vil passere overgangen til korset af retshuset. Således bliver trafikken i byen alvorligt lettet. Fordi i byens hospital 10 næsten tusind ambulant klinikker. Hvis du tænker på en person som ledsager 20, kommer tusind mennesker dagligt til vores bysyge. Der er 2.700-medarbejdere, der arbejder i byens hospital. Vi har 700 personale, der bor i retshuset. Der vil være 10 personale, der arbejder i vores indkøbscenter her. Hvis du tror, ​​at de daglige 1.500-folk går til indkøbscenteret, anslås det, at byens befolkning vil forskydes i gennemsnit fra 10.000 til 40 tusind niveauer. Så forstår du, hvor vigtig denne vej og disse kryds er. Jeg ønsker, at disse tjenester ville være lykkelige for befolkningen i Balıkesir. Selvfølgelig ikke nok. Vi gør mere. Vi drejer nu vores 50 lysforbindelse til et dynamisk kryds for at lette bytrafikken i Balıkesir. Dette er et system, der automatisk overvåger det røde lys ved at overvåge kameraerne og tænde det grønne lys længere, hvor der er mange køer. Jeg håber, at vores mål er at være en glad og fredelig by i trafikken. "chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar