Cykelstier strækker sig fra Sunflower Bicycle Valley til Sapanca Lake

Aycicegi Bicycle Valley
Aycicegi Bicycle Valley

Borgmester Zeki Toçoğlu meddelte, at de vil gennemføre et nyt projekt, der vil gøre cykeltransport udbredt: iz Vi vil bygge en ny 21 kilometer vej, der kommer til Sapanca Lake fra Sunflower Bicycle Valley. Første fase af vores projekt 10 kilometer er klar. Forhåbentlig vil 13 blive auktioneret torsdag i december. Held og lykke. "


Sakarya Metropolitan Municipality tager endnu et vigtigt skridt med hensyn til at udvide cykeltransport. Borgmester Zeki Toçoğlu forklarede, at projektet er klar til første fase af de nye cykelstier, der kommer til Sapanca Lake fra Sunflower Bicycle Valley, og at de kommer til at byde. Toçoğlu hedder, at nye undersøgelser af cykeltransport vil fortsætte i stigende grad.

Solsikker fra Bicycle Valley til Sapanca Lake
Borgmester Zeki Toçoğlu sagde: Jeg har taget vigtige skridt i at udvide brugen af ​​cykler, og vi fortsætter med at gøre det. I 2020 vil vi være vært for World Mountain Bike Marathon Championship, en af ​​de største begivenheder inden for cykling. På den anden side har vi et netværk af 18 kilometer cykelruter. Vi udfører nu endnu et vigtigt arbejde for at gøre cyklen mere udbredt. Vi vil bygge cykel- og vandrestier i 21-kilometerafsnittet, der strækker sig fra Sunflower Bicycle Valley til bredden af ​​Lake Sapanca. Held og lykke. "

Tender for første fase
Borgmester Toçoğlu udtalte, at projektet vil blive auktioneret på 10 december torsdag for 13 kilometer sektionen op til Mithatpaşa Wagon Park og sagde: Derudover omfatter ruten ikke kun cykelstier, men også vandrestier, siddepladser og sportsområder i egnede områder. Vi vil fortsætte vores bestræbelser på at fremme brugen af ​​cykler til sund transport og holde sig i form. "


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer