Erzincan 4X4 Off-Road udendørs sportsklub i Tokat

erzincan 4x4 off road natur sports club slap
erzincan 4x4 off road natur sports club slap

Erzincan 4X4 Off-Road Outdoor Sports Club deltog i løbene, der blev afholdt i Tokat under sponsorering af Erzincan Kommune. Erzincan'ı S1 kategori Av. Hakan Yeşil repræsenterede Fuat Çağlı i S2 og Sinan Deniz i S3. Tokat Tokat Kommune og Extreme Off-Road Club "indehaves af turneringen i Tokat off-road fra forskellige steder i Tyrkiet 35 terrængående køretøj var spændende for publikum.

Erzincan 4X4 Off-Road Outdoor Sports Club Association Formand Sinan Deniz teşekkür På vegne af vores klub er Erzincan Kommune og Erzincan borgmester Cemalettin Başsoy på vegne af Erzincan Kommune og Erzincan borgmester Cemalettin Başsoy, der værdsætter sporten og atleterne for at introducere vores Erzincan til andre provinser. jeg ville, "sagde han.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar