Gaziantep Metropolitan Transport Support

gaziantep støtte fra storbyen
gaziantep støtte fra storbyen

Den anden sammensætning af Metropolitan Municipality i Gaziantep blev afholdt under ledelse af Latif Karadağ, stedfortrædende borgmester i Metropolitan Municipality. Med den beslutning, der træffes i sammensætningen, vil Gazi ULAŞ AŞ, som tilbyder offentlige transporttjenester i byens centrum og private offentlige busser, ydes støtte til 0,30 penny for ikke at afspejle omkostningsstigningerne for borgerne. Den enstemmige beslutning af artiklen, private offentlige bus virksomheder modtog den årlige kommunale licens gebyr pr bil, blev 2 tusind 600 pounds til 1000 pounds reduceret. Applikationer, 1 træder i kraft fra januar 2019.

I den sidste sammensætning af november besluttede bystadsrådet enstemmigt 51-klausulen i 28-klausulen og 23-klausulen med flertalsafgørelse. Gaziantep Metropolitan Municipality 2019 regnskabsår budget, der drøftede Rådet, Metropolitan Kommune 1 milliarder 650 millioner TL stemt med flertalsafstemning. Derudover blev det beregnede finansielle budget for Şahinbey, Şehitkamil, Nizip, İslahiye, Yavuzeli, Oğuzeli, Nurdağı, Araban og Karkamış distriktskommunerne vurderet og bestået af parlamentet med flertalsafstemning.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar