Forberedelser til vinteren i Istanbul OK

kort forberedelse i Istanbul OK 2
kort forberedelse i Istanbul OK 2

Istanbul Metropolitan Municipality afsluttede sine forberedelser i forbindelse med bekæmpelse af vinterforhold. Kampaktiviteterne til vinter koordineres af IMM Disaster Coordination Center (AKOM). 7 bin 83 personale og tusind 357 køretøjer vil tjene til Istanbul beboere til at tilbringe en behagelig vinter.

Istanbul Metropolitan Kommune, har afsluttet sine forberedelser går glat i vintermånederne og fortsætte i den normale byliv. Der blev afholdt Istanbul Metropolitan Kommune Disaster Koordinationscenter (DCC) møder som forberedelse til vinteren. IMM vejvedligeholdelse og Infrastruktur Koordinering Institut, Brandvæsen, Support Services Department, Police Department, Health Department, Transport Department, Rail Systems Department, Sheriffs og Food Department, Katastrofe Koordination, Public Relations Manager IETT iSki İgdAŞ, ISTAÇ, İSFALT blev Metro Istanbul enheder og datterselskaber med 39 distriktet i vinteren møde med deltagelse af repræsentanter for det forberedende arbejde diskuteret.

363 RESPONS POINT ER BESTEMT
Evalueringer udført i vintermånederne, som sandsynligvis vil blive diskuteret i kampen mod sneis og damme. 7 interventionspunkt blev bestemt i 373 tusind 363 km rutenetværk i Istanbul. Inden for rammerne af vinterforberedelserne i Istanbul Metropolitan Municipality vil 7.083 personale og 1.357 udføre krigen i tre skift.
For at blive brugt i landsbyen, der skal bruges i landsbyens hovedkvarter 147, er snehoppetraktor monteret snepløjblad givet. 6 stykker snedækkede køretøjer og, hvis det er nødvendigt, understøtter lufthavnshærdningen. IMM-hold vil gøre køretøjer til Highways-teamene, når det er nødvendigt.

53 CRANE-RESCUE 24
53 bugseringskraner vil blive holdt klar til 24 timer på kritiske punkter i Anatolien og den europæiske side for at gribe ind i trafikken, der er lukket på grund af ulykker og skift. 33-kaserne serveres for at forhindre eventuelle problemer på Metrobus-ruten.

60 CRITICAL POINT COMBINATION vil blive fulgt med det tidlige advarselssystem
60 kritisk punkt vil blive fulgt af BEUS (ICE Early Warning System). Der blev truffet yderligere foranstaltninger for at gøre 15 BEUS-systemet og trafikkontrolkameraerne klar til brug for Yavuz Sultan Selim Bridge og ringveje. Saltposer (10 tusind tons) vil blive overladt til de kritiske punkter og krydsninger i hele Istanbul.

ALLE ARBEJDE VIL KOORDINERES FRA AKOM
Hele vinteren løber gennem AKOM 7 / 24. Vognens snevejr- og vejåbningsarbejder vil blive fulgt af AKOM med køretøjssporingssystemet, og køretøjerne vil blive rettet til forskellige regioner, hvis det er nødvendigt.

Indsamlingscentrene blev også planlagt for de forældreløse på gaden. Hjemløse borgere, der rapporteres til 153 Whitewash-linjen, vil blive taget med politiet, politiet og ambulancen og vil blive hostet på gæstehuset i Esenyurt. Distrikts kommuner vil bringe hjemløse borgere identificeret i deres distrikter til gæstehuse i Istanbul Metropolitan Municipality.

Aktuelle auktioner

 1. Udbudsmeddelelse: Styrke af broer og gitre

  Januar 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 3. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Udbudsmeddelelse: Renovering af Tatvan-molens højre vej

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tender Notice: Spring Clamp vil blive købt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar