Rengøring i offentlige transportbiler til sund transport i Sakarya

Bulk transportkøretøjer
Bulk transportkøretøjer

Pistil sagde, at de har omhyggeligt arbejdet for hygiejnen i byerne i Metropolitan Kommune. Pist Vi prioriterer altid kvalitet og tilfredshed i de tjenester, vi leverer til vores borgere, og vi udfører periodisk desinfektion. "


Sakarya Metropolitan Municipality Department of Transportation fortsætter sit uafbrudte rengøringsarbejde på offentlig transport køretøjer. Fatih Pistil, leder af transportministeriet, der fremsatte udtalelser om de undersøgelser, der blev gennemført i visse perioder, understregede, at de fremmer en maksimal indsats for borgerne til at rejse på en sundere måde.

Rengøring af busser
Pistil sagde, kal Vi prioriterer altid kvalitet og tilfredshed i de tjenester, vi tilbyder til vores borgere. I den sammenhæng udfører vi et omhyggeligt arbejde med rengøring af vores kommunale busser. Vi udfører pesticidbehandling mod sygdomme, der kan forekomme periodisk i vores kommunale busser med de produkter, der er godkendt af sundhedsministeriet. På denne måde eliminerer vi begge bakterier og eliminerer risikoen for mulige sygdomme. Som vi har sagt, vil vi fortsætte vores bestræbelser på at tilfredsstille vores medborgere i offentlig transport. "


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer