Tyrkiets Sivas xnumx'ünc Ski Simulation Center i Progress

turkiyenin xnumxunc ski simulering center under opførelse Sivasa
turkiyenin xnumxunc ski simulering center under opførelse Sivasa

Salih Ayhan, guvernør for Sivas, undersøgte opførelsen af ​​ski-simulationscentret i nærheden af ​​enden.

Ayhan Turgut Ozal Caddesi Sivas State Theatre på den igangværende opførelse af Tyrkiets første ski bag en byggeplads anlægsarbejdet af anlægget simulering undersøge den ære at være et af de centre modtaget oplysninger fra myndighederne.

Guvernør Ayhan, der afgav udtalelser efter undersøgelsen, sagde, at skisimuleringscentret ville tilføre magt til Yıldız Mountain Ski Centre.

Ayhan udtalte, at de startede projektet 3 for år siden og sagde: Alan 770 vil have et kvadratmeter gulv og en etagers arkitektur i centrum. Inden for centrum er der en cafeteria, et foyer, teknisk administrativt kontor og omklædningsrum, lagerlokaler og et skilejehus. Der vil også være udendørs parkering, camellier, siddebænke og gangbroer i skimacenteringscentret miljølandskabsprojekt. Efter at centeret er åbnet, vil sports fans være i stand til at tage teoretisk viden og praktik i Yıldız Mountain Ski Center, primært under vejledning af skiinstruktører på simulatoren. Merkez

Påmindelse om at konstruktionen var i sidste etape og en restaurant blev bygget ved siden af ​​anlægget, sagde Ayhan, yanına Vi skal fodre Sivas Star Mountain på marken. Vi vil altid have en skiløber herfra. Det er et projekt, jeg elsker og bryr mig om. 2-3 vil blive gennemført og taget i brug i måneder. Et af de første projekter i Tyrkiet. Yıldız Mountain vil være det vigtigste instrument i Ski Centre. Sivas vinder skønhed og er mere end værdig. Vi er glade for at følge vores arbejde fra hvor vi er. «Sagde han.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar