TÜRSİD Operation Commission 13. Møde holdt i Bursa

tursid business commission 13 møde holdt på stipendium
tursid business commission 13 møde holdt på stipendium

TÜRSİD driftskommission 13. Mødet blev afholdt i Bursa, der var vært for Bursa Metropolitan Municipality og BURULAŞ. I år deltog 13.sü og Burulaş General Manager Mehmet Kürşat Çapar personligt deltog i mødet; H. Seher Kara, formand for Türsid Business Commission, Akif Erdoğan, generalsekretær for Türsid, Mustafa Güler og Kamil Seyrek fra Metro Istanbul og mange provinsielle repræsentanter deltog. Mehmet Kürşat Çapar, generaldirektør for Burulaş, der lavede åbningstalet på mødet, talte om fordelene og driftsproblemerne i jernbanesystemerne og understregede betydningen af ​​at etablere integrerede kollektive transportsystemer.

I møderne i TÜRSİD udtalte Burulaşs generaldirektør Çapar, at det er meget vigtigt at dele de gode eksempler fra virksomhederne og løse problemerne med fælles visdom; At de tilbyder en mere omfattende og mere fredelig transportløsning for handicappede og ældre passagerer, arbejder de fortsat med erfaringerne fra jernbanesystemet i Istanbul og Bursa. Modtaget ros fra deltagerne om terminal- og busoperationen sagde Burulaşs generaldirektør Mehmet Kürşat Çapar, "Da vi kom til kontoret, ændrede vi alles jobbeskrivelse og tilføjede, at alle er ansvarlige for rengøring. '' Han fortsatte sin tale. Mens de beslutninger, der blev truffet på mødet, blev præsenteret for underskrift, efter at værkstederne blev delt med medlemmerne, blev der nedsat en undergruppe vedrørende Müşteri Kundeklagerforvaltningssystem i Rail Systems oluşturul. I uddelingen af ​​opgaver, der blev annonceret efter mødet, blev BURULAŞ Rail Systems leder Serdar ÇAVUŞ valgt som gruppens præsident mens 14. 25-26 April 2019 eller 2-3 af forretningsudvalgsmødet blev bestemt som İZMİR Metro med beslutningen truffet af medlemmerne i maj 2019. Türksid 13, hvor præsidentvalget blev afholdt. På Kommissionens møde, KAYSERİ ULAŞIM A.Ş. fra Ankara Metro og Remzi TOPRAK fra Ankara Metro.

Det 2-daglige Türsid-kommissionsmøde, ledsaget af Burulaş-medarbejderne, sluttede, efter at deltagerne turede Bursa bytur.

Nuværende jernbanetilbudskalender

tsar 20

Udbudsmeddelelse: Irmak Zonguldak Line Open Channel og Belt Drainage

November 20 @ 10: 30 - 11: 30
Arrangører: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Per 21

Tilbudsmeddelelse: Biludlejningstjeneste

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
Arrangører: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Per 21

Indkøbsmeddelelse: Indkøb af reservedele til jernbaneelektrificering

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
Arrangører: TCDD
+444 8 233 XNUMX

Jernbaneanbud Nyheder Søgning

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar