Bevidsthedsaktivitet fra universitetsstuderende

universelle kvindelige studerende
universelle kvindelige studerende

Inden for rammerne af işe-tilgængelighedsprojektilen, der blev realiseret med initiativer fra Gaziantep Metropolitan Municipality Department of Handicappede, rejste piger, der blev uddannet ved Gaziantep University, opmærksomhed omkring GAP Middle School-studerende.

Gaziantep Universitet Ümmü Gülsüm Piger Sovesal kvindelige studerende, der opholder sig i Metropolitan Municipality i Institut for Handicappede med dobbeltcykler leveret af synshæmmede studerende turnerede på universitetet.

Før begivenheden sagde Yusuf Çelebi, afdelingschef for handicappede i hovedstadskommunen, at Gaziantep har opnået kulturen for at bo sammen med og uden handicap. Çelebi sagde, at handicap er et universelt problem, ”Alle samfund er ansvarlige og problematiske i denne henseende. I dag ser vi, at piger støtter vores synshandicappede studerende med cykler. Vi argumenterer for, at lige skal være ens i løbet. I dag mødtes vi igen i det lige løb og ønskede at skabe opmærksomhed. ”

Understreger, at folk kan bo sammen og være sammen, hvis de vil, sagde Çelebi: ”I dag kom vi til sovesalen, hvor omkring 3 tusind piger blev. Vi arrangerede en cykeltur med vores kvindelige studerende fra Gaziantep University. Vi håber, at denne tur vil være et eksempel for alle Tyrkiet, "sagde han.

Arrangementet deltog i Ahmet Kölemen, Gaziantep provinsdirektør for kredit- og sovesaleinstitution; endte med cykling af piger med synshæmmede studerende.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar