ETİ Maden 198 Offentlig Personnel Indkøbsmeddelelse Udgivet

198 Offentlig personale af Mineral 2
198 Offentlig personale af Mineral 2

En annonce blev offentliggjort af ETİ Mine Works Generaldirektorat. Ifølge den offentliggjorte meddelelse vil i hvert fald high school-kandidater fra ETİ Mining Enterprises blive ansat 198-personale blev udtrykt.

Med offentliggørelsen offentliggjort af ETİ Mine Works Generaldirektorat blev det meddelt, at 198 vil blive rekrutteret fastansatte.

I meddelelsen offentliggjort ekk Vores firma er overført til Operationsdirektoratet Bandırma Bor og Acid Factories (Bandırma / BALIKESİR), 60, Operationsdirektoratet for Kırka Boron (Seyitgazi / ESKİŞEHİR) 48, Bigadiç Boron Operation Directorate (Bigadiç / BALIKESİR) BURSA) 26 og Emet Boron Management Directorate (Emet / KÜTAHYA) krævede tilladelse fra de relevante myndigheder til samlede 4-fastansatte, herunder 60. "

I overensstemmelse med bestemmelserne i forordningen om procedurer og principper for ansættelse af arbejdstagere til offentlige institutioner og organisationer er servicecenteret 198 dateret og 24.12.2018 blevet anmodet til Altındağs servicecenter for Ankara Arbejds- og Arbejdsinstitut med vores brev nr. 30006. Anmodes at blive offentliggjort på 28.12.2018.

198 søgte fastansatte sagde betingelser for Tyrkiet arbejdsformidling ved generaldirektoratet for arbejde og beskæftigelse Agency Provincial Direktoratet for Ankara Çankaya servicecenter, : www.iskur.gov.tr Webstedet vil blive offentliggjort på 28.12.2018 dato, og bydende bør følge meddelelsen. (den Kamupersonel)

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar