Trambus Project i Sanliurfa for at indtaste 2 måned forsinket service

Sanliurfada Trambus Project 2 vil tjene forsinket måned
Sanliurfada Trambus Project 2 vil tjene forsinket måned

Şanlıurfa Metropolitan Municipality lancerede Trambus-projektet i Sanliurfa. Şanlıurfa Metropolitan Municipality Vicegeneralsekretær M. Can Hallaç besøgte Şanlıurfa Metropolitan Municipality AS, leverandørfirmaet af Trambus-projektet.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Can Hallaç, geçtiğimiz günlerde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın da incelemede bulunarak yerli üretim elektrikli otobüsle test sürüşü yaptığı Bozankaya A.Ş tesislerini ziyaret etti.

M. Can Hallaç, som mødtes med leverandørfirmaets repræsentanter og aflagde et interview om trambusprojektet i Sanlıurfa, sagde, at projektet var forsinket på grund af den negative udvikling i sektoren.

Burada bir açıklamada bulunan Genel Sekreter Yardımcısı M. Can Hallaç, “Trambüs projemizi yapan Bozankaya şirketimizi ziyaret ettik. Ülke genelinde yaşanan ekonomik durumdan dolayı firmamız uzun süredir Trambüs üretimi ile ilgili ciddi sıkıntılar ile karşı karşıya kaldı. Bu sıkıntıları gidermek için uzun zamandır taraflar ile görüşmelerde bulunduk.

Prisen være for dem alle, vi har nået løsningen, alle dele er blevet leveret og nu begyndt at hurtigt starte produktionen i måneden. 2 trambus vil være klar til at blive leveret til Sanliurfa sagt. Der er en sporvogn i Sanliurfa, og træningsaktiviteter fortsætter "

TRAMBUS begyndte at blive brugt i mange lande og i Europa

Hallaç sagde, at det er et hurtigt voksende system i Europa og andre lande med sine nye design og koncepter. Jeg har lavet et projekt, der er egnet til klimaforholdene i Sanlıurfa. Vi kan sige, at vores sporvogne har spredt sig hurtigt i Europa og mange lande.

Trambus-projektet er en hurtig forbedring af systemets ydeevne i Europa og andre lande og er mere funktionelt til jernbanesystemerne i økonomisk henseende. I mange byer i Europa bør disse projekter fortsætte. Vi vil sætte vores projekt i brug på kort tid inden for offentlig transport og sætte det i brug for vores borgere. "

Aktuelle jernbanetilbud

Per 05

AusRAIL Plus messe og konference

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00
Per 05

World Rail Festival

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00
Per 05

Udbudsmeddelelse: Biludlejning med chauffør

Område 5 @ 14: 00 - 15: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar