Minister Varank undersøgt i Samsun Logistics Center

bakank samsun logistikcenter i de fundne undersøgelser
bakank samsun logistikcenter i de fundne undersøgelser

'Samsun vokser med teknologi' sagde borgmester Zihni Şahin fra Metropolitan Municipality til industri- og teknologiminister Mustafa Varank om Samsun, som han var vært på sit kontor.


Borgmester Zihni Şahin var vært for minister Mustafa Varank Minister for industri og teknologi Mustafa Varank, der kom til Samsun inden for rammerne af forskellige besøg, besøgte borgmester for Metropolitan Kommune Zihni Şahin. Præsident Zihni Şahin holdt en præsentation om Samsun for minister Mustafa Varank og sagde: "Samsun fortsætter sin udvikling med sine teknologiske og videnskabelige investeringer".

INSPEKTION PÅ LOGISTIKCENTRET
Minister for industri og teknologi Mustafa Varank besøgte først logistikcentret i Samsun, hvor han kom for at foretage en række besøg og undersøgelser. AK-næstformand og Samsuns næstformand Çiğdem Karaaslan, AK-partiets næstformand Fuat Köktaş, guvernør Osman Kaymak, hovedstadsborgmester Zihni Şahin, AK-parti Samsun Metropolitan borgmester Kandidat Mustafa Demir, Ondokuzmayıs Universitetsrektor Prof. Dr. Sait Bilgiç, Samsun Universitetsrektor Mahmut Aydın, Samsuns politichef Vedat Yavuz, İlkadım borgmester Erdoğan Tok, Tekkeköy borgmester Hasan Togar, Samsun handelskammer og industripræsident Salih Zeki Murzioğlu og minister Mustafa ledsaget af AK-partiets Samsun provinsformand Hakan Karaduman Varank foretog derefter undersøgelser på Samsun Accredited Metal Metrology and Calibration Laboratory.

ŞAHİN: Vi udvikler vores mål
Minister Mustafa Varank passerede Metropolitan Municipality efter sit besøg i Samsun Governorship. Indbydende minister Mustafa Varank, som blev budt velkommen med blomster her, præsident Zihni Şahin holdt en præsentation om Samsun. Præsident Zihni Şahin sagde, at Samsun, som er porten til Sortehavet til Anatolien, er vokset på alle områder, ”Vores indsats inden for landbrug, turisme og industri er begyndt at bære frugt. Vi arbejder dag og nat for at gøre Samsun til en by, der fortsætter sin udvikling inden for disse 3 områder. Dermed vurderer vi alle teknologiske og videnskabelige data. Som Metropolitan Kommune yder vi al slags støtte inden for rammerne af muligheden, især for investeringerne inden for industrien for at være teknologiske og videnskabelige ”.

VARANK: SAMSUN GIVER HJEMMELIGT
Industri- og teknologiminister Mustafa Varank sagde, at de vidste vigtigheden af ​​Samsun for Tyrkiet, "Organised Industrial Zones Upper Body (OSBÜK) Karadeniz vi ankom Samsun for at deltage i mødet og det nationale teknologitopmøde. Samsun har bevist sit gennembrud inden for industri og teknologi med sådanne møder og begivenheder ”. Formand Zihni Şahin præsenterede et maleri med mini-kaftan til minister Mustafa Varank til minde om dagen.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar