Betagende øvelse på Çambaşı Ski Centre

betagende bor i cambasi skisportssted
betagende bor i cambasi skisportssted

Hærens 2 tusind højde Çambaşı Plateau bygget på 650 vendeplads Çambaşı Vintersport og Ski Center øvelse afholdt, søgte ikke efter sandheden. Army Metropolitan Municipality Search and Rescue Teams 25 meter i overensstemmelse med scenariet for den borede person i kabinen blev reddet af holdene.

AFAD Provincial Directorate hold støttet af øvelsen blev drone set fra luften. Øv Orbel'e-personalet efterfulgt af et stort antal borgere.

PRÆSIDENT TEKİNTAŞ, KAY SKI-Sæson startede i regionen ”

Borgmester Engin Tekintaş afgav udsagn til journalisterne om øvelsen og takkede holdene, der med succes gennemførte øvelsen. Bemærk at skisesæsonen begyndte langsomt i regionen, sagde borgmester Tekintaş, gibi Som vi nævnte før, er vores skicenter klar med alt. Alt maskiner og udstyr i anlægget forbereder sig til at betjene. ”

Træningen var vellykket

Borgmester Engin Tekintaş sagde, belediye I tilfælde af et strømafbrydelse i regionen, eller hvis ski-elskere blev i stoleliften af ​​andre grunde, udførte vi en øvelse sammen med vores AFAD-hold. Gudskelov, øvelsen var vellykket, ”sagde han. Borgmester Tekintaş erklærede, at manglerne blev set i øvelsen og sagde: durumunda Holdene så, hvordan de skulle handle i tilfælde af at de blev strandet og bestemt på stedet. I denne henseende var øvelsen ganske nyttig. ”

Dette diasshow kræver JavaScript.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar