Bursa taler om 'tilgængelighed og tilgængelighed' for alle

bursa taler om tilgængelighed og tilgængelighed for alle
bursa taler om tilgængelighed og tilgængelighed for alle

På Bursa-talmødet arrangeret af byrådet i Bursa blev 'tilgængelighed og tilgængelighed' drøftet for alle.


Bursa byråd, der sigter mod deltagelse af alle lag i samfundet i lokale beslutningsmekanismer, arrangerede Bursa-talemødet med titlen 'Tilgængelighed og tilgængelighed' for alle. Atatürk Congress Culture Centre (Merinos AKKM Hüdavendigar Hall-programmet, Bursa Metropolitan Municipality viceborgmester Mihrimah Kocabıyık, Bursa byråds viceborgmester Şuayip Toprak, familie-, arbejds- og socialpolitiske viceadministrerende direktør Oya Demirel, formand for forsamlingen i Bursa byråd Murat Başlar, handicappet İbrahim Sönmez, medlemmer af byrådets direktion, repræsentanter for handicapforeninger, handicappede personer og deres familier deltog.

Taler ved åbningen af ​​programmet, Bursa Metropolitan Kommune Stedfortrædende borgmester Mihrimah Kocabıyık, som Bursa Metropolitan Municipality, for at henlede opmærksomheden på de problemer, mennesker med handicap står overfor og udviklede projekter til løsningen, sagde, at de leverer konsulenttjenester. Kocabıyık sagde, at et af de vigtigste projekter bragt til byen af ​​Bursa Metropolitan Municipality er Yaşam Barrier-Free Living Center imiz. Centret vil også arbejde for at øge bevidstheden om handicapstilstanden i samfundet, for at bidrage til udviklingen af ​​en følsom struktur, der respekterer rettighederne for mennesker med handicap, og også for at styrke kommunikationen mellem handicappede og ikke-handicappede. ” Kocabıyık giver information om værkstedet for handicappede køretøjer, manuelt og trådløst værktøj til handicappede borgere reparation, vedligeholdelse, reservedele imødekommes gratis, tilføjede han.

Bursa byråds næstformand Şuayip Toprak sagde, at de arrangerede et møde for at være et eksempel for Bursa. Toprak talte om, at mange vigtige spørgsmål er blevet lagt på bordet med deltagelse af hundreder af mennesker i Bursa talende konceptmøder. Siden oprettelsen af ​​Bursa byråd har 82 arrangeret et møde med dagsorden. Udtalelserne, der opstod som følge af disse møder, blev sendt til Bursa Metropolitan Municipality Assembly. I dag formulerer vi en rapport og sender den til de relevante institutioner og organisationer. Jeg vil gerne takke Metropolitan Municipality og borgmester Alinur Aktaş for deres støtte. ”

I det første møde i mødet gav Bursa Metropolitan Kommune Afdeling for handicappede og provinsdirektoratet for familie-, arbejds- og socialpolitiske embedsmænd information om institutionernes aktiviteter om Eriş Tilgængelighed og tilgængelighed kon.

I mødets anden samling blev deltagerne lovet en efter en. Næstformand for byrådet for byrådet for byrådets formand Şuayip Toprak, medlemskab af rådet for generalsekretæren for Bursa-byrådet Murat Başlar og formand for forsamlingen i byrådet for handicappede İbrahim Sönmez, deltagerne takkede Bursa-byrådet for retten til at tale.

I mødet;
”- Brolægning af erhvervsmænd og køretøjer bør kontrolleres,
- Handicappede ramper på fortove bør gøres mere synlige
- Der bør være en privat sundhedslinje for handicappede
- Skoler bør gøres egnede til uddannelse af handicappede "
snesevis af forslag kom. Meninger og forslag vil blive omdannet til en rapport og sendt til Bursa Metropolitan Municipality Assembly og beslægtede institutioner.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer