Bursas transportforfatning er i kraft i januar

bursanin-forfatning for Republikken Tyrkiet i januar 1
bursanin-forfatning for Republikken Tyrkiet i januar 1

Bursa borgmester Alinur Aktas, Bursa, 17-distriktet som helhed for at sikre, at transportproblemerne bliver ryddet af Transportation Master Plan, kommer til Metropolitan Municipality Assembly i januar, vil blive implementeret efter godkendelsen, sagde han.

Den første møde i Metropolitan Municipality Assembly i december blev afholdt under formandskabet for præsident Alinur Aktaş. I samlingen, hvor Forsamlingens artikler og forslagene blev drøftet; Der blev også taget skridt mod jordskælv i Bursa, hovedplanen for transport og omdannelsen af ​​Doğanbey TOKİ boligproblemer.

Metropolitan borgmester Alinur Aktas, sagde i en erklæring, transporten grundlov Bursa og kort-mellemlangsigtet transport vil eliminere manglen på Transportation Master Plan træder i kraft i januar, sagde han. Det første af de vigtigste første 3-problem i Bursa er transport. Dette er som følge af undersøgelserne klart set, at præsident Aktas, så snart de kommer til opgaven at løse problemet med trafik i byen og er rede til at eliminere de problemer, der er opstaaet i transportplanen. Den korte, mellem- og langsigtede plan for jernbanesystemets afsnit i planen for godkendelse af Generaldirektoratet for Infrastrukturinvesteringer sagde, at præsident Aktaş, så vil beslutningen blive delet med offentligheden forklaret planlægningen af ​​jernbanesystemerne i Bursa.

Uz Vi går ind på sidste niveau "

Borgmester Aktaş udtalte, at de troede Bursa som helhed i Transportmesterplanen, og at de lavede planer for hele 17-distriktet sammen med byens centrum og understregede, at byen ikke kun består af Osmangazi, Yıldırım og Nilüfer, og at de forudser en perfekt synergi med 17-distriktet. Borgmester Aktaş sagde, at jeg håber, at vi kommer ind på det sidste niveau i transport. Uden godkendelse fra Generaldirektoratet for Infrastrukturinvesteringer er det ikke muligt for ethvert jernbanesystemprojekt at træde i kraft. Vi kom til disse dage, fordi ministeriets godkendelse blev forsinket. Jeg tror det vil blive besluttet i den nærmeste fremtid, og vi vil have privilegiet at gennemføre vores transportaktiviteter og redde borgerne i Bursa fra dette problem sıkıntı. Understreger, at de tilstræber kontinuerlig bytrafik og vil øge den nuværende bar højere i denne henseende, sagde borgmester Aktaş, i januar. I januar vil vi kun have en særlig session i forsamlingens hovedtransportplan. I denne session diskuteres emnerne en efter en i detaljer. Vi er bekymrede over at hæve stangen til højere niveauer ..

"Vi handler med jordskælvs virkelighed"

Statsborgmester Alinur Aktaş, i sin tale, rørte ved de foranstaltninger, der blev truffet i jordskælvet i Bursa. Marmara Region er et førstegrads farligt område, der minder om, at Bursa også er blandt de vigtigste arterier i regionen, sagde Aktas, at de ønsker at fremsætte effektive og hurtige løsninger for at minimere skaderne på denne katastrofe, der forårsagede sociale sår. Understreger vigtigheden af ​​at forbedre byggematerialet i Bursa og opførelsen af ​​nye bygninger i overensstemmelse med jordskælvreguleringen, sagde borgmester Aktaş, "Bursa bevæger sig med jordskælvet. Det kan jeg sige. Vi skal være en serie om transformation. Vi skal opdatere den nuværende situation så meget som at udvide byen. Under lektioner fra fortiden planlægger vi at vokse i byggeri og zonering. Vi arbejder også på at forbedre det eksisterende byggemateriale. "

Doğanbey løsning med TOKI beboere

Præsident Aktas, Doganbey TOKI-spørgsmålet i sin erklæring gav plads. Præsident Aktaş understregede, at Doğanbey har mødt med TOKİ-beboere om forvandling af bygningerne mange gange og ofte modtaget deres meninger og krav fra beboerne i regionen. Iz Vi har 2 tusind 730-borgere, der opretholder deres liv i Doğanbey. Vi kan ikke arbejde her uden kompromis eller aftale. Nuværende skal opdateres og behovet og skal opfyldes. Jeg udtrykker det på det. Vi vil gennemføre transformationen af ​​Doğanbey sammen med vores folk der. Kul

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar