Çorlu Trainer's Life mistede Beren Babyens navn

han mistede sit liv i et togulykke
han mistede sit liv i et togulykke

Ergene Kommune 3 arrangerede en begivenhed i Pınarbaşı bryllupsal for at markere World Disabled Day. Hundredvis af borgere deltog i arrangementet.


3 december verdensdagen for mennesker med handicap blev fejret med stor begejstring i Ergene. Arrangementet fandt sted i den lukkede bryllupshal i nærheden af ​​Pinarbasi, mens borgerne nyder sig selv, Ergen borgmester Rasim Yuksel, "Vi gik til denne vej med kærlighed, vi er med dig med kærlighed," sagde han.

I sin tale på arrangementet sagde borgmesteren til Ergen Rasim Yüksel: "Vi er ikke kun i 3 december, men vi er med jer hver dag. Vi begyndte på denne måde med kærlighed, vi siger altid frem med kærlighed. Din støtte, med den tillid vi har modtaget fra jer hver dag, fortsætter på denne måde. Som Ergene Kommune har vi underskrevet mange projekter i vores ungdom, og vores nye projekter fortsætter. I dag er kærlighedsdagen, husk at vi er alle handicappede kandidater, tak for at du kom til vores begivenhed ".

Borgmester Yüksel fortsatte sin tale med følgende ord: Erg Vi havde åbnet denne bryllupshal i 19 maj i vores Pınarbaşı kvarter som Ergene Kommune. Dette vil blive gennemført i vores projekt. Indtil nu har vi bygget 3 bryllupshaller, 1 indendørs sportshaller og sportsfaciliteter inden for Ergene, men den vigtigste er uddannelse. Vi går ind for uddannelse, vi har lagt stor vægt på uddannelse fra den første dag vi kom til arbejde, vi vil overvinde hindringerne med uddannelse, så vi har underskrevet et smukt projekt i nærheden af ​​Yeşiltepe og opkaldt efter babyen Beren, der mistede sit liv i Çorlu-toget ulykken. Vi vil åbne Beren Baby Nursery med dig, dette projekt er meget vigtigt blandt vores arbejdende mødre, vi vil støtte vores mødre, og vi vil uddanne deres børn i dette børnehave. "

I slutningen af ​​hans tale sagde præsident Yüksel, kadar Vi har distribueret hundredvis af trådløse køretøjer til vores handicappede brødre, og vi vil fortsætte med at gøre det. Vi har et kærlighedsværktøj til din tjeneste igen, når du har brug for dette værktøj så tæt på dig som en telefon. I vores nye æra har vi nye parkprojekter til handicappede brødre og unge brødre. Vi vil lave specielle legepladser i disse parker, og vi vil bringe dig disse smukke værker kazandır.

Efter borgmesteren Yuksels indlæg præsenterede eleverne i Folklore-gruppen i Ergen Kommune folkedansforestillingerne, og børnskoret etableret i Ergen Kommune sang de smukkeste sange efter folkedansforestillingerne. Gæsterne på Pınarbaşı Indoor Wedding Hall blev også tilbudt mad, mens borgerne nyder levende musik.

Arrangementet fandt sted i Pınarbaşı Bryllupshallen, borgmesteren Ergen Rasim Yüksel, næstformand Ayça Albayraktar, medlemmer af Ergen Kommunes forsamling, distriktsformand for Republikken Folkerepublikken Tyrkiet, Mustafa Ulusoy, Mukhtars i kvarteret og mange borgere deltog.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer