Ild Hasarak Bjerg Turisme Master Plan Turizm Høring

haserek bjergturisme masterplan blev fritaget 2
haserek bjergturisme masterplan blev fritaget 2

Fremme og høringsmøde for 'Haserek Ski Center Master Plan and Feasibility Project', et af DAP-administrationens turistprojekter, blev afholdt i Bingöl.

Mødet blev afholdt på Bingöl Special Provincial Administration Social Faciliteter nær Dikme Village på motorvejen Bingöl-Elazığ, og masterplanen for Haserek-bjerget med en landingsbanelængde på 1600 meter blev afholdt.

Bingol-guvernør Kadir Ekinci, borgmester Yücel Barakazi, rektor ved Bingöl Universitet. Dr. İbrahim Çapak, DAP præsident Adnan Demir, vicepræsident Volkan Güler, Bingöl Special Provincial Administration Generalsekretær Mehmet Işık, provinsiel kultur- og turismedirektør Kasım Barman, ungdoms- og sportsprovinsiel viceaddirektør Kadir Bozaba, formand for bestyrelsen for handel og industri Mahmut Ayas, Bingöl Universitet BESYO Sekretær Gökmen Kılınçarslan, BESYO direktør Yüksel Kıyak, Fırat Development Agency (FKA) Bingöl Investment Support Office Unit Isa Telimen, Skisilkroad Erzincan, Erzurum, Kars Destination Management Organisation Consultant Francesco Comotti, Ecosign Mountain Vice President Ryley Thiessen og Ecosign President Eric Callender, DAP Administration for Økonomisk Udvikling, Industri og Service koordinator Ayhan ALBUD, Sinem Dizlek EAP Administration, Maulana Bahşi og Sinan Ecosign Mountain Kılıçtek sluttede med repræsentant for Tyrkiet Harun Shooter.

Da han talte ved åbningen af ​​mødet og gav information om projektet, blev DAP-administrationens præsident Adnan Demir, Haserek Mountain Tourism Master Plan udarbejdet i januar af 2018-bud, erfaret inden for økosignfirma vandt budet, sagde han.

Som DAP-administration under navnet Destination Management Organization for vinterturisme erklærede Demir, at de varetager en organisation, der er planlagt implementeret til gennemførelse af et projekt, der tidligere blev indledt af Ministeriet for Kultur og Turisme inden for rammerne af EU-projekter.

Demir: ”Med DYO forbliver turister længere i regionen ar

”Vi vil sikre, at disse tre destinationer bestående af Erzincan, Erzurum og Sarıkamış skicentre markedsføres over hele verden med en enkelt organisation. I denne sammenhæng samarbejder vi med TÜBİTAK-TÜSSİDE, og i første omgang etablerede vi et destinationsstyringskontor med Francesco Comotti, der er ekspert i destinationer og vinterturisme. Dette destinationsadministrationskontor videregiver sin erfaring til nogle lokale eksperter til international forfremmelse. Erzincan, Erzurum og Sarikamis, vi får denne oplevelse i de fremtidige perioder i Bingöl og andre skicentre i regionen planlægger at overføre. På dette tidspunkt, kan den største mangler i turisme Tyrkiets viser, at strukturen af ​​Destination Management Organisation. Turismemarkedsføring i Europa udføres som Destination Management Organization. Vi vil forsøge at øge varigheden af ​​deres ophold i regionen ved at tilbyde forskellige produkter til turisterne, der kommer til Eastern Anatolia Region ”

Güler: yapmak Vores største mangel er at foretage investeringer uden planlægning ”

Taler på mødet fortalte næstformand for DAP-administrationen Volkan Guler, om projektets fremskridt. Güler oplyste, at projektteamet først foretog feltbesøg og derefter foretog tekniske analyser som hældning, retning, højde og dagslys.Han sagde, at den nuværende position af Haserek skisportssted skulle være i fremtiden, og at der foretages en grundlæggende planlægning baseret på efterspørgsel.

”Vores største mangel i vinterturisme er manglen på planlægningsbaserede investeringer. Investeringer foretages først, og planlægningen gennemføres i senere faser. På dette tidspunkt oplever der især mekaniske problemer. Dette skyldes, at omkostninger såsom flytning af investeringer står overfor. Der er også skifaciliteter, der aldrig bruges i området. Her har projektgruppen planlagt den skala, hvorpå vi kan udvikle Haserek, og i hvilke fysiske rum vi kan udvikle. I dette møde konsulterer vi projektet med præsentationen ”.

Comotti: lik Bæredygtighed er meget vigtig ”

Derefter blev to forskellige masterplaner baseret på teknisk analyse af projektgruppen præsenteret. Efter præsentationen sagde Francesco Comotti, konsulent i Skisilkroad Erzincan, Erzurum, Kars Destination Management Organisation, at planlægning er den rigtige tilgang, men bæredygtighed er det vigtigste. Ott Denne bæredygtighed bør omfatte både økonomiske, sociale og miljømæssige aspekter. Det vigtigste element er den grundlæggende investering, der skal foretages på området. Det andet aspekt er fremtidens bæredygtighedsdimension, hvilket betyder, at dette system skal være meget velfungerende og bæredygtigt uden at producere for store omkostninger for staten. Da masterplanen 30 dækker en årlig proces, skal 2-3 revideres årligt i henhold til ændrede markedsforhold. Her er de skiftende markedsforhold og vedligeholdelse og sikkerhed af faciliteterne to elementer, der har brug for opmærksomhed. ”

Ekinci: teşekkür Jeg takker dem, der har bidraget ”

”Haserek skisportssted 20-30 var en seriøs præsentation, der viste udviklingen af ​​en årlig proces,” sagde den sidste tale og evaluering af mødet Kadir Ekinci Bingol takkede DAP-administrationen for deres støtte. Guvernør Ekinci, der ønskede at se detaljerne i masterplanen og de fragmenterede dimensioner af 5 opdelt i årlige processer, fortsatte sin tale på følgende måde:

Indan Med hensyn til fortjeneste og tab, lad os se dele af helheden på en gul måde i årevis, i det mindste for at se foran os fra et kortsigtet, mellemlangt og langtidsperspektiv. Derfor tre-årig, femårig og så videre. Jeg synes, det er nyttigt at se udviklingen i etaper. På trods af dette en meget flot præsentation. Vi vil se resultaterne fra januar 2019. Jeg synes, markedsføring af denne region også er vigtig i processen. Denne professionelle støtte og med støtte fra den lokale regering, fortjener vores Bingöl'ü, et smukt resort område og tror, ​​at vi vil han finde liv værdig til Republikken Tyrkiet i regionen finalen. Vi vil gerne vide, at vi er klar til at gøre, hvad vi skal gøre for Bingöl i lokalområdet. Bidraget til regionen er bidraget til Bingöl. Jeg vil gerne takke dem, der bidrog igen ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar