İZBAN Grevine Support fra İzmir

izmirlilerden støtte til izban strejke
izmirlilerden støtte til izban strejke

Strejken i İZBAN forlod sin fjerde dag bagved. Da de blev spurgt om deres syn på strejken, sagde folkene i Izmir, at de havde problemer, men støttede strejken. Nurgül Günay sagde: "Vi er alle elendige, men vi vil lide igen. Så længe de ikke forlader denne strejke uden at tage deres rettigheder. "

Strejken, der blev drevet af Izmir Metropolitan Municipality og TCDD partnerskabet og leveret offentlige transportydelser med jernbanesystem, startede efter at den kollektive overenskomst ikke kunne afsluttes og trådte ind på den fjerde dag.

Vi bad Izmir beboere, som måtte bruge deres private køretøjer, kommunale busser, metro, sporvogn og færge for ikke at være for sent til deres arbejde og deres tanker om strejken, der blev indledt af İZBAN-arbejdere, der krævede bedre og retfærdige lønrettigheder.

'VORES INDIVIDUELLE SKADER ER IKKE VIGTIGE'

Akin Heper siger, at han ikke er vred på nogen, selv om han er nødt til at vende tilbage fra IZBAN-stationen og siger, at han kan gå til samme sted med sporvogn eller bus.

Indikerer at strejken er lovlig, sagde Heper, sa Denne strejke er legitim, hvis den vil bidrage til arbejderne og ordren i det lange løb. Dette er ikke et stort problem, så længe alle kan gå, hvor de vil gå. Vores individuelle skader spiller ingen rolle. Jeg håber, de får resultater. Dette er et problem for institutionens myndighed kun, hvis et skridt tages af arbejdsgiveren. På den anden side, hvis der kun er overgivelse af arbejderne, har arbejderne ingen ret til at tale. Derfor er det fornuftigt for begge parter at mødes i midten. "

Denne situation blev fremsat for kommunen at miste valget og påstod pensioneret embedsmand Kamile Ozturk: ​​"Tross alt er denne stats ansvar, ikke Metropolitan Municipality i Izmir. Men folk tror, ​​det er fordi kommunen gør det. Lad dem ikke lide denne vinterdag, lad arbejderne betale deres skyld. De behøver ikke at ofre Izmir så meget. "

'Vi vil trække denne eneste gang igen '

Umut Aksoy sagde, at han ikke støttede sådanne strejker, fordi han fik offeret til at være et offer for folket. Bør jeg ikke havde nogen problemer, fordi jeg ikke havde en skole i øjeblikket, men ugen starter. Jeg skal bruge İZBAN hver dag for at gå i skole. Under strejkerne i Japan satte arbejdere i transporttjenester fri og strejke. Noget som dette kunne gøres her. Det er godt for alle at få en aftale så hurtigt som muligt. "

Nurgül Günay, der kom til İZBAN stop i Alsancak for at gå til Şirinyer, finder arbejdet strejker berettiget. Gunay, "Arbejdere har ret til at leve. Hvem kan gøre 2000 pounds løn? De gjorde det samme sidste år. Vi er alle elendige, men vi lider igen. Så længe de ikke forlader strejken uden at tage deres rettigheder ".

Klik for at læse mere

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar