Trambusser i Malatya følges straks

Trambus i malatya følges i en øjeblikkelig 2
Trambus i malatya følges i en øjeblikkelig 2

Malatya Metropolitan Borgmester Hacı Uğur Polat besøgte Trambus Vedligeholdelse og Reparation Center og modtaget information fra MOTAŞ General Manager Enver Sedat Tamgacı.

At oplyse, at køretøjerne på linjen overvåges med 158 kamera på marken, sagde borgmester Polat, "En komfortabel og moderne transportservice leveres af MOTAŞ på Ringvejen med 22 Trambus. Trambusser overvåges øjeblikkeligt med 158 kamera placeret ved stop og kryds. I løbet af året 2018 brugte omkring en tusind borgere af 61, herunder% 690 studerende, Sporvogne. Komfortable, rummelige, rolige, miljøvenlige og 75 besparelser i forhold til dieselbrændte køretøjer. Mens MOTAŞ overvåger sin egen service med kameraets sporingssystem installeret, virker det også som afskrækkende mod mulige kriminalitetsbegivenheder i Malatya. Jeg vil gerne takke alle vores medarbejdere, som har produceret værker på vores Malatyas servicepunkt. "

Præsident Polat besøgte derefter vedligeholdelsesværktøjet og modtog information om vedligeholdelsen af ​​sporvogne.

Aktuelle jernbanetilbud

Sal 10

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00
Sal 10

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar