MOTAŞ værktøjer desinficeret

motas værktøjer desinficeres
motas værktøjer desinficeres

For at maksimere kundetilfredsheden fortsætter MOTAŞ med detaljeret rengøring samt daglig rengøring af køretøjerne for at transportere passagererne i et renere og mere hygiejnisk miljø.

Servicen af ​​tusindvis af passagerer hver dag rengøres MOTAŞ kollektive køretøjer af rengøringsenheden indenfor og uden for garagen hver nat efter at servicen er returneret til service og klar til morgenservice.

I slutningen af ​​dagen bliver de køretøjer, der er taget til garagen ved at udføre deres fly, sikret ved regelmæssigt at blive rengjort fra snavs og desinficering mod skadelige organismer. Ud over daglig rengøring opretholder et specialhold i virksomheden det i detaljer og sikrer, at malaterne kan rejse i et sundere og hygiejnisk miljø.

I MOTAS 'erklæring udføres alle indvendige overflader af køretøjerne, loftet, bageste nedre dele af passagersæderne, vinduer, reklameskærme, passagerhåndtag, dørplader, førerrum, torpedo, glaskanter for at bære kunderne renere og mere hygiejniske køretøjer. , side- og loftflader, ventilationsdæksler, alle metaloverflader i køretøjet efter rengøring af mikroberne blev overført til rengøring.

I den sidste af køretøjerne er gulvrensning gjort, eksterne rengøringsværktøjer til de eksterne vaskebørster angivet i redegørelsen, rutinemæssige rengøringsprocedurer varede indtil sent om aftenen, og køretøjerne blev gjort klar til service blev fremhævet.

"Udover rengøring, rengøres køretøjer før og efter mekanisk vedligeholdelse, siger udtalelsen. De anvendte rengøringsmidler vælges i henhold til den påførte overflade. Med de rengørings- og desinfektionsprocesser, der anvendes i garager, hvor køretøjerne er tilsluttet sent om aftenen, er køretøjerne sikret mod alle former for bakterier og skadelige organismer. "

Uz Vi nulstiller vores køretøjer til fabriksindstillinger "
Enver Sedat Tamgacı, General Manager for MOTAŞ, som gav oplysninger om rengøringen, sagde: "Vi anvender pesticidet med stoffer, der er certificeret af sundhedsministeriet, og som er ætsende, kræftfremkaldende og ikke beskadiger generne og beskadiger ikke huden og øjnene. Virksomhedspersonale med specielle beklædningsgenstande, masker og handsker sprøjter deres hænder med sprøjteanordningen i områder, hvor kontakten er høj, såsom passagerhåndtag og håndtag, sæder og dørhåndtag. Vores køretøjer, som er rengjort detaljeret, rengøres med specielle kemikalier og dampmaskiner og vender tilbage til fabriksindstillingerne. Araç Det er klar til service som bakteriefri køretøjer ".

Dette diasshow kræver JavaScript.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar