Bestyrelsen for Samsun Logistics Village Meets

samsun logistik bestyrelse samlet
samsun logistik bestyrelse samlet

Borgmester Zihni Şahin, der deltog i Samsun Logistic Village bestyrelsesmøde, sagde, ”Logistic Village er en forbilledlig investering for den økonomiske udviklingsmodel. Vi er klar til at lægge vores hænder under stenen. ”

Samsun Logistics Village bestyrelse GatheredSamsun Logistics Village bestyrelsesmøde blev afholdt under formandskab af guvernør Osman Kaymak. Foruden guvernør Osman Kaymkak, borgmester Zihni Şahin, Tekkeköy-borgmester Hasan Togar, Samsun handelskammer og industri (STSO) formand Salih Zeki Murzioğlu og Samsun råvarebørspræsident Sinan Çakır deltog også i mødet i Samsun Governorship.

ØKONOMISK UDVIKLINGSMODEL

Borgmester Zihni Şahin, der foretog en kort evaluering om mødet, sagde, lojistik En af de økonomiske udviklingsmodeller, som vi ofte nævnte inden for vores 2023-mål, er det logistiske landsbyprojekt. Denne investering gevinst i Samsun, Tyrkiet, i særdeleshed, er en eksemplarisk model for investering for økonomisk udvikling, "sagde han.

I lederen af ​​BÜYÜKŞEHİR ...
Påmindelse om, at projektet blev gennemført med store budgetter, sagde borgmester Zihni Şanin, økonomisk Den økonomiske udvikling, væksten i vores by er direkte proportional med investeringerne fra forretningsfolk i byen. Den logistiske landsby, der startede sin virksomhed, vil være vores lokomotiv i denne forstand. Vi som byens ledere er klar til at lægge hænderne under stenen på enhver platform. Især Metropolitan Municipality er klar til at være en pioner på dette område ”.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar