TransportPark til Studerende Først i skolen Så på Bus Uddannelse

Efter eksamen fra skole, studerende på 2
Efter eksamen fra skole, studerende på 2

TransportPark formår udover de resultater, det har opnået inden for transport, at gøre sig bekendt inden for uddannelse. December Uddannelserne inden for rammerne af 'vi lærer reglerne for projekt til offentlig transport, der blev startet på 2017, fortsætter uafbrudt. Projektbesøg foretages i folkeskoler og gymnasier tæt på Akçaray-linjen.

FØRSTE KLASSE
TransportPark initieret af projektet '' vi lærer reglerne for offentlig transport '' fortsætter inden for rammerne af skolebesøg. Inden for projektets omfang modtager grundskole- og gymnasieelever træning i sessioner. TransportationPark, der udfører forskellige aktiviteter i skoler, forsøgte at skabe opmærksomhed ved at bringe en bus foran 30 August Primary and Secondary School, som han for nylig besøgte. I den første fase fik de studerende undervisning i reglerne for offentlig transport i mødelokalet med videobaserede busser og sporvogne. Badges og bøger blev distribueret til børnene efter træningen i konferencesalen.

DEN PÅ BUSSEN
Efter træningen i hallen blev børnene taget på bussen med deres bøger. I bussen deltog TransportPark-instruktøren og assisterende rektor og lærere. Børnene fik besked om at tage bussen, der skal følges i busreglerne. Derudover blev børnene gjort opmærksomme på de prioriteter, der skulle gives til ældre, gravide og handicappede passagerer og de sæder, som disse passagerer skulle sidde. Børnene i bussen var spændende at se.

SAMLET UDDANNELSE AF BØRN
Vi lærer reglerne for offentlig transportprojekt, der startede for 1 år siden, fortsætter uden afbrydelse. Træningens første fase startede med grundskoler og gymnasier beliggende nær Akçaray sporvognslinje og planlægger at give uddannelse til alle folkeskoler og gymnasier i Kocaeli. 1 TransportationPark besøgte 20-skolen hvert år og gav i alt 13.065-studerendes 'offentlige transportregler' træning.

HEM TRAMVAY, HEM BUS REGLER
TransportationPark, der betjener 12-sporvognen og 336-bus i hele Kocaeli, giver træning i toplu regler for offentlig transport a til børn, der vises som fremtidens garanti. Børn fortælles om reglerne for offentlig transport, der skal følges i både busser og sporvogne. I træningens indhold; høflighedsregler, Kocaeli-kort, hygiejne, SMV'er, sporvogns- og busrejser i de regler, der skal følges. Efter træningens afslutning ender ulykken med, at børnene vises ulykkesvideoer.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar