Kapacitetsudveksling - Spar tid og brændstof

yuzbasilar koprulu junction vil spare tid og brændstof
yuzbasilar koprulu junction vil spare tid og brændstof

Kocaeli Metropolitan Municipality, der ønsker at gøre de vigtigste arterier flydende i byen, realiserer vigtige projekter. D-100 og D-130'da nyt krydsearbejde udføres i transitveje. Inden for dette omfang realiserer Metropolitan Municipality Department of Transportation anvendelsen af ​​brooverkrydsning i Gölcük Yüzbaşılar-regionen. Med undersøgelsen fjernes trafiklysene i regionen, og trafikken fortsætter uafbrudt. Som en del af projektet bliver 6 brosøjlen afsluttet indtil videre, mens konstruktionen af ​​andre brostolper fortsætter.

GRILL WORKS COMPLETED
3 i Golcuk. Yüzbaşılar-bygningsværkerne, som bliver krydset, fortsætter omhyggeligt. »Da trafikstrømmen bliver transit, vil det også spare tid og brændstof. Arbejdet til culvert under krydset blev gennemført. Derudover blev bumpene af de resterende 40 kedeformede bunker for fødderne i den vestlige del udført. 2019 er planlagt til at blive installeret i februar.

Procenten af ​​xnumx er fuldført
De igangværende sidevægarbejder inden for rammerne af projektet blev også næsten afsluttet. Infrastrukturarbejder som regnvand, spildevand og drikkevand blev færdiggjort på sidegaderne. Når alle de hårde arbejder er færdige, vil trafiklyset blive installeret på navet under broen, den endelige asfaltbelægning vil blive lavet, linjer vil blive trukket og de relevante trafikskilte vil blive placeret.

Lysene vil stige
Når krydsningsprojektet ved D-130 er afsluttet, vil det område, hvor trafiktæthed skabes specielt ved hjælp af transportkøretøjer med mellemrum, tage vejret. Efter Gölcük-2, Değirmendere kryds, Yüzbaşılar krydset vil oversætte trafikken i regionen. Efter Gölcük-2 krydset, vil kaptajnens udveksling, som styres af trafiklys, slappe af med et krydsende kryds. Projektet har til formål at fjerne køretøjets bunker i lysene.

RETURNS UNDER BRIDGE
Izmit - Yalova motorvej (D-130) eksisterende Değirmendere og Gölcük-2 kryds med transittrafik, projektet vil blive gennemført ved afslutningen af ​​projektet vil strømme i Yuzbasilar Mevkii. Projektet vil fjerne trafiklysene i kaptajnen. Yalova og Izmit retningssvingninger vil blive lavet ved rundkørslen under broen.

190 METER BRIDGE
Inden for projektets omfang vil der blive bygget en enkel bjælkebro med 190-spændinger på ca. 8-målerlængde. Ved at skabe gennemsigtighed i skæringsområdet vil de omkringliggende bebyggelser blive holdt længe for at forlade et sikkert område, der er egnet til rundkørsler og drejer under broen med æstetisk mindst forstyrrelse.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar