Metro- og sporvognspersonale i Izmir Forbereder Greve

Metro- og sporvognspersonale forbereder også strejke i Izmir
Metro- og sporvognspersonale forbereder også strejke i Izmir

Mens strejken, der startede af İZBAN-arbejdstagere, fortsatte i Izmir, blev det meddelt, at metro- og sporvognsarbejdere forberedte sig til strejken. I en erklæring fra Railroad-Iş Union kunne aftalen ikke nås i mæglingsstadiet, efter at den kollektive aftale resulterede i en tvist.

Efter den kollektive forhandlingsaftale (TİS) -processen mellem arbejdsgiveren og Izmir-filialen i Railroad-Iş Union resulterede i en tvist, kunne parterne ikke blive enige i mæglerfasen. Hüseyin Ervüz, lederen af ​​İzmir-filialen i Demiryol-şş fagforening, meddelte, at mæglerens rapport nåede dem, og de tællede dagene til at hænge strejkemeddelelsen.

Mellem Fahrettin Altay og Bornova Evka-3 er der en metro, der kører på 17-stationen. KarşıyakaI de kollektive forhandlingsforhandlinger om 449-personale, der arbejdede på sporvognen, fungerede som to linjer mellem Ataşehir-Alaybey og Halkapınar-Fahrettin Altay i Konak, sluttede mæglerprocessen.

Læs mere Klik

Aktuelle jernbanetilbud

tsar 15

London transportledet udvikling

Januar 15 @ 08: 00 - 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar