Ingen Stop Transport i Bursa

Trods nå mig ikke stopper kort bursada
Trods nå mig ikke stopper kort bursada

Bygget af Bursa Metropolitan Municipality og afsluttet 4,5-kilometerafsnittet Mustafakemalpaşa Paşalar Güllüce-forbindelsesvejen fungerer i sektionen 1.8 kilometer på trods af det kolde vejr og regn fortsætter med at være uformindsket.

Inden for rammerne af transportplanens hovedplan i Bursa sigter Metropolitan Kommune helt op på at eliminere transportproblemet med nye jernbanesystemlinjer, kryds og nye veje, og på den anden side øger 17 kvaliteten af ​​vejene for at give en mere komfortabel transport i distriktet. Efter at have tilbragt det sidste år meget effektivt, fortsætter 210 kilometer varm asfalt og 350 kilometer overflade, der dækker Metropolitan Municipality, uanset investeringerne i koldt vejr og regntransport uformindsket. Ud over at forbinde Paşalar og Güllüce i Mustafakemalpaşa-distriktet fortsætter 6,3-kilometervejen, som er meget vigtig på grund af adgangen til den organiserede industriområde, med at forbedre gas.

Forbindelse til Izmir-vejen

Bursa Metropolitan-borgmester Alinur Aktaş, ledsaget af Mustafakemalpaşa-borgmesteren Sadi Kurtulan og AK-partiets borgmester Mehmet Kanar sammen med Paşalar - Güllüce undersøgte de igangværende vejarbejder på plads. Borgmester Aktaş erklærede, at Mustafakemalpaşa, der skiller sig ud med sit høje landbrugspotentiale, snart vil gøre en forskel med sin industri. Denne 6,3 kilometer vej er en vej, der forbinder til Güllüce Junction på Izmir-vejen. På samme tid er det muligt at nå den organiserede industrizone, hvor 30 fabrik fungerer. 4,5 kilometerafsnittet af denne vej er afsluttet af vores hovedstadskommune. Den resterende del af 1,8 kilometer fortsætter med at arbejde trods vinteren. Jeg ved, at der er industrialister, der vil blive føjet til industriområdet gennem igangværende forhandlinger. Med udviklingen af ​​industrien vil denne vej få meget mere værdi. Allerede både industriister og folk fra Güllüce og Paşal, der bruger denne måde til at blive bedre, ”sagde han.

Aktuelle auktioner

 1. Udbudsmeddelelse: Styrke af broer og gitre

  Januar 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 3. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Udbudsmeddelelse: Renovering af Tatvan-molens højre vej

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tender Notice: Spring Clamp vil blive købt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar