Senegals første jernbanelinje med tyrkisk underskrift åbnet

den første jernbanelinje blev åbnet
den første jernbanelinje blev åbnet

Hovedstaden i Senegal, det vestafrikanske land, blev åbnet med en ceremoni deltaget af præsident Sall, et tyrkisk firma, Yapi Merkezi og Yapiray, der strækker sig fra Dakars centrum til Blaise Diagne International Airport.Linjen forbinder hovedstaden Dakar med byen Diamniadio, 36 kilometer væk. Senere vil linjen forbinder Diamniadio til Blaise Diagne International Airport blive bygget.

Den franske Eiffage virksomhed og Senegalese CSE er hovedentreprenør i projektet, tyrkiske virksomheder er også involveret.

Yapıray, en af ​​underleverandører af Dakar Regional Express Train Line-projektet, der blev lanceret i 2014 inden for rammerne af det sociale og økonomiske udviklingsprojekt fra Senegal-regeringen, skal også være 400 lokale i Dakar, hvor det er en underleverandør til jernbaneinstallation i det 1500 millioner euro finansielle projekt. der leverede beskæftigelse for i alt 2000 mennesker og producerede materiale brugt i Tyrkiet sagde. Det blev oplyst, at opførelsen af ​​projektet, hvis konstruktion blev startet i 2014 og forventes afsluttet i 2019, med en samlet længde på 72 meter, tog bestående af fire vogne, vil føre mere end 100 tusind passagerer om dagen, vil bestå af 14 stationer og har en maksimal hastighed på 160 kilometer.

Ceremony af Tyrkiets ambassadør i Senegal Nihat Civaner Islamiske Udviklingsbank præsident Bandar Hajjar, Afrika Development præsident Akinwumi, udenrigs- og europæiske anliggender Minister Jean-Baptiste Leymo Dakar borgmester Soham tiltrådte hænder Ward og andre embedsmænd.

Armin
sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar