Den første jernbanelinje i Senegal med en tyrkisk underskrift blev åbnet

den første jernbanelinje blev åbnet
den første jernbanelinje blev åbnet

Hovedstaden i det vestafrikanske land Senegal, højhastighedstogslinjen fra Dakar centrum til Blaise Diagnes internationale lufthavn og bærende undertegnelsen af ​​et tyrkisk firma Yapı Merkezi og Yapıray, blev åbnet med en ceremoni, som blev deltog af præsident Sall.

Linjen forbinder hovedstaden Dakar med byen Diamniadio, 36 kilometer væk. Senere vil linjen forbinder Diamniadio til Blaise Diagne International Airport blive bygget.

Den franske Eiffage virksomhed og Senegalese CSE er hovedentreprenør i projektet, tyrkiske virksomheder er også involveret.

Yapıray, en af ​​underentreprenørerne af Dakar Regional Expres Railway Line-projektet, der blev indledt i 2014 inden for rammerne af Senegals regerings sociale og økonomiske udviklingsprojekt, gjorde også en erklæring om, at Yapıray deltog som underleverandør til jernbaneinstallation i 400 millioner euro, og at 1500 var lokal som 2000 personlighed samlede beskæftigelse forudsat og forarbejdede materialer, der anvendes i Tyrkiet sagde. Konstruktionen af ​​projektet startede i 2014 og forventes færdiggjort i 2019. Togets samlede længde, som er lige 72 m, består af fire vogne, der skal transportere mere end 100 tusind passagerer om dagen, 14-stationer og vil have en maksimal 160-kilometerhastighed.

Ceremony af Tyrkiets ambassadør i Senegal Nihat Civaner Islamiske Udviklingsbank præsident Bandar Hajjar, Afrika Development præsident Akinwumi, udenrigs- og europæiske anliggender Minister Jean-Baptiste Leymo Dakar borgmester Soham tiltrådte hænder Ward og andre embedsmænd.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar